Bloc reabilitat la Târgu-Jiu cu 1 milion de euro

2784

Un bloc din municipiul Târgu-Jiu va fi reabilitat cu peste 1 milion de euro. Este vorba de modernizarea și reabilitarea energetică a blocului 6 din bulevardul Ecaterina Teodoroiu. Fondurile provin din PNRR.
Au fost deja semnate documentele de finanțare, fiind vorba de unul din blocurile mari din zonă, situat în apropierea centrului pietonal.
„PNRR ne-a oferit șansa de a interveni în cazul clădirilor foarte mari și de a grăbi procesul de modernizare și reabilitare a blocurilor din municipiul Târgu Jiu.
Suma este foarte mare, dar și lucrările sunt pe măsură pentru că cei ce locuiesc aici vor beneficia de panouri fotovoltaice, sisteme inteligente de umbrire, reparații, refacerea trotuarului de gardă pentru protejarea fundației, tâmplărie nouă și performantă din PVC, reabilitarea și modernizarea instalației electrice, montarea de sisteme inteligente de gestionare a energiei și multe altele.
Asemenea lucrări generează costuri pe care proprietarii nu le-ar putea suporta sau ar fi greu de asigurat de aceștia și de aceea am creat și vom continua să elaborăm proiecte pentru accesarea de fonduri în acest sens”, a transmis primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here