Bine măă..! Liberalii s-au rupt în figuri printre interlopi, la botezul nepotului lui Gelu Livezeanu

4029

Petrecere de cinci stele, sâmbătă, la restaurantul de pe Insuliță din Târgu-Jiu, locul în care Gelu Livezeanu a ales să sărbătorească cu prietenii săi apropiați botezul nepotului său, David. Distracția a fost una de nota 10, atmosfera fiind întreținută de însuși Florin Salam, celebrul artist anunțând, de altfel, la Târgu-Jiu că, din 4 octombrie, nu va mai concerta în România. Printre petrecăreți, la evenimentul fastuos, s-au aflat, și de data aceasta, interlopi de temut din țară, dar și câțiva liberali care s-au înghesuit și ei să iasă în față, aruncând cu bani pentru dedicațiile lui Salam. Mihai Paraschiv de la PNL Târgu-Jiu, Ovidiu Leuștean de la PNL Novaci și Vasile Ramiro de la PNL Sector 3 din București au fost doar câțiva dintre invitații cu sânge “galben-albastru” care au răspuns “prezent”, la final de săptămână, la petrecerea dată de “cel mai tânăr bunic”, Gelu Livezeanu.

La nici doi ani după nunta de lux organizată tot pe Insuliță, Alexandra și Răzvan (fiul lui Gelu Livezeanu) au devenit fericiții părinți ai unui băiețel. Venirea pe lume a micuțului David a pus bunicul iar la plată, Gelu Livezeanu dându-se peste cap să îi organizeze nepotului o petrecere la fel de mare și de frumoasă ca și cea dată în cinstea căsătoriei părinților acestuia. Livezeanu Senior și-a atins însă scopul chiar sâmbătă, la Târgu-Jiu organizându-se, sub bagheta sa, un botez de mare ținută, Florin Salam fiind, și de data aceasta, cap de afiș al evenimentului.

1 salamFugi, fugi, vin “băieți buni”..
Invitații au fost unii de seamă, dar mai ales de temut, dedicațiile lui Salam curgând, ca sutele de lire și euro, la adresa interlopului Dan Soare de la Brăila, a “cumătrului” Costel Corduneanu, cel mai temut interlop din zona Moldovei, a lui Radu Duță Nițescu din Bacău, cunoscut locotenent al interlopului Ion Clămparu, a lui Gigi Epuran, cel mai mare interlop din Severin, a lui Fănel Trandafir zis Cimino, interlop cunoscut în Craiova și a soațelor acestora.
“Aici, la domnul Livezeanu, suntem o familie, toată lumea se simte bine.. Dedic melodia asta pentru toate doamnele care fac atmosferă, pentru doamnele cu valoare”, spunea Salam de la microfon, în timp ce cânta una dintre melodiile sale foarte cunoscute.
“De la Ovidiu pentru domnul Gelu, pentru Tavi, pentru Dragoș, pentru Mihai, 50 euro.. De la Tavi pentru cumătru’ Dan Corduneanu și pentru Dan Soare de la Brăila, cu stimă..(..) Tot din partea lui Silvian Duțescu, pentru nașu’ mare și pentru sărbătorit în mod special. Se face și pentru frățiorul meu, pentru Surdu, pentru Mișel, pentru finul Simbian și pentru toată masa, pentru cumătru’ Badea, pentru toată lumea prezentă. Să se simtă bine toți invitații..”, a mai spus Florin Salam, la mijlocul melodiei de manele.

Se face de 300 de pounds de la Livezeanu Jr.
Cu banii a aruncat, sâmbătă seara, și Răzvan Livezeanu, acesta oferindu-i 300 de pounds(lire sterline) lui Florin Salam pentru a-i dedica o manea fiului său. “Atențiune! De la părintele sărbătoritului: în primul rând, pentru micuțul botezat.. fără număr pounds de la Londra, în continuare, fără număr, pentru nașul mare, 60 pentru moși, 80 pentru toți invitații și 100 de pounds pentru toată lumea, în continuaree! 140 pentru toată lumea, 160, 180, 200 de pounds în continuare, 240, 280, 300 săru’mâna din suflet, pentru toți invitații prezenți..”, a mai spus Florin Salam, în fața audienței numeroase care se unduia pe ritmul manelelor artistului. “Separat pentru toate doamnele, avioanele americane.. să înceapă balansul doamnele”, a făcut apoi acesta trecerea la următorul hit, pe care i l-a dedicat meseanului Surdu.

“Răzvănică am și eu o comandă pentru familia noastră, pentru Surdu, pentru finul Silvian Duțescu, pentru toată masa, pentru toată lumea prezentă, pentru toți invitații.. De la Duțescu două milioane, pentru toată formația, de la Duțescu pentru toată lumea, fără număr, fără număr. Bailando separat.. 15 milioane de la Duțescu, 20 de milioane, 22. Surdule auzi bucata asta că ți se potrivește.. De la Codiță, pentru nășicu Surdu”, i-a transmis Salam apoi tatălui celui botezat sâmbătă.

1 ramiro valentinLiberalul Ramiro a plusat cu 100 de lei
Nu numai interlopii s-au înghesuit la dedicațiile contra cost, a făcut-o, sâmbătă seară, și fostul lider al tinerilor liberali de la Olt, Vasile Valentin Ramiro. Membru al organizației PNL Sector 3 București, Vasile Ramiro a oferit și el 100 de lei pentru o dedicație muzicală specială pentru Gelu Livezeanu. De altfel, cei doi se cunosc de când împărțeau curtea Penitenciarului Târgu-Jiu, liberalul Ramiro Vasile fiind eliberat condiționat din unitatea de detenție în noiembrie 2013. Ramiro fusese condamnat la doi ani cu executare și achitarea a 150.000 euro daune morale pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, după ce, în 2010, a provocat un accident grav de circulaţie în urma căruia tânărul jandarm Cristinel Voicu şi-a pierdut viaţa.

Acesta a făcut o parte din pedeapsă în penitenciarul din Craiova și ultima parte la Târgu-Jiu. De alfel, în același an cu eliberarea sa condiționată și Gelu Livezeanu a avut parte de o sentință similară, ambii fiind puși în libertate din penitenciarul Târgu-Jiu, în 2013.
Ramiro a revenit în PNL, dar nu la organizația liberală Slatina pe care a condus-o până la condamnare, ci la București, unde activează în organizația mare a sectorului 3. Faptul că respectivul politician a fost prezent la acest botez, nu îi aduce, cu siguranță, un plus de imagine politică, dar îi ține aproape un prieten câștigat la greu.

Paraschiv și Leuștean aveau și ei datorii?!
Nu se știe, în schimb, dacă prietenia ori afacerile îi leagă pe liberalii Mihai Paraschiv și Ovidiu Leuștean, ambii afaceriști de altfel, de organizatorii petrecerii de sâmbătă. Cert este însă că ambii, deși au o imagine publică de apărat, au vrut să semnalizeze legăturile lor cu familia lui Gelu Livezeanu, ambii fotografiindu-se în compania cunoscutului interlop, care între timp s-ar fi transformat într-un “băiat bun”. Filmările live au curs, la liber, și de pe pagina de socializare a celui cunoscut drept nepotul primarului de Novaci, Dumitru Leuștean, implicat în câștigarea unor investiții locale legate de drumurile din Novaci și Rânca. Ovidiu Leuștean a postat mai multe filmulețe de la mega petrecerea lui Livezeanu, arătând la toată lumea cum savurează el momentele cu Florin Salam. Probabil știa ce știa liberalul care cu ceva vreme în urmă se poza cu fularul galben la gât, adică vestea că Salam nu va mai concerta niciodată în România, artistul alegând străinătatea după ce a fost amenințat de niște interlopi.

Petrecere până la ziuă
Chiar și după momentul Salam, cei 300 de petrecăreți au chefuit în continuare până la ziuă, preparatele fiind unele delicioase, în timp ce băutura fină a curs în pahare. De altfel, domnii și doamnele și-au transpirat, fără reținere, ținutele de fițe achiziționate din străinătate și au regretat că lumina de afară i-a obligat să părăsească locul petrecerii.
Dacă la nunta din 2014, orașul a fost împânzit de polițiști și jandarmi, cunoscut fiind că la eveniment vor veni interlopi, de data aceasta din oraș au lipsit filtrele, băieții trecând testul încrederii la evenimentul care a avut loc cu doi ani în urmă.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here