Bilanț bun pentru echipa de handbal. Urmează un meci de ,,șase puncte”

847

Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a încheiat cu o înfrângere prima parte a campionatului. Gorjencele nu au putut furniza o nouă surpriză în Liga Florilor și au cedat, la finalul săptămânii trecute, confruntarea cu HC Dunărea Brăila, scor 27-23. Misiunea vizitatoarelor a fost îngreunată și de absența Angelei Pușcaș, care a suferit o entorsă la antrenamente.
De asemenea, fiind împrumutată de la formația brăileană, Mirabela Coteț nu a putut fi utilizată în această confruntare. Centrul Alexandra Gavrilă a fost cea mai bună marcatoare a alb-albastrelor, cu șapte goluri. La jumătatea campionatului, după 13 runde, CSM Târgu Jiu stă pe un confortabil loc 8, care asigură rămânerea în primul eșalon. Gorjencele au câștigat cinci meciuri, restul fiind cedate de nou-promovată. Pentru echipa noastră urmează o confruntare de șase puncte, la Mioveni. Gazdele din această săptămâna au aceeași misiune: rămânerea în primul eșalon. Argeșencele au acumulat până acum 10 puncte. ,,A fost un meci de luptă, în care echipa care a greșit mai puțin a câștigat, dar am reușit de multe ori să le punem probleme celor de la Brăila, lucru care mă bucură. Acum, toată atenția noastră se îndreaptă către meciul de la Mioveni, unde trebuie să fim foarte pregătiți pentru ceea ce ne așteaptă”, a declarat antrenorul principal Liviu Andrieș.
CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Elena Marica Bercu, Cristina Popovic – Bianca Chiriță, Oana Bucă 4g, Alexandra Gavrilă 7g, Valentina Toader, Ira Zinatullina 4g, Andreea Chiricuță 1g, Pal Ceandani 1g, Florența Ilie 2g, Iulia Andrei, Ana Cătălina Ciolan 2g, Cristina Boian, Katarina Pavlovic 1g, Sabine Klimek 1g. Antrenor principal: Liviu Andrieș. Antrenor secund: Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Gore Albici.
Partida cu Dacia Mioveni va avea loc duminică, 29 ianuarie.

Şi-au aflat adversara din Cupă
CSM Târgu-Jiu va da piept tot cu o echipă din Liga Florilor în optimile Cupei României. Vestea bună e că trupa gorjeană va evolua acasă. Formația pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache se va confrunta cu Măgura Cisnădie. Partida este programată pentru data de 23 februarie. Oltencele au reușit să o învingă pe Măgura într-un meci disputat tot la Târgu-Jiu, pe 9 octombrie, în cadrul etapei a 6-a din Liga Florilor, scor 29-28. Confruntarea va avea loc într-o singură manșă.
Celelalte meciuri din optimi:
ACTIV PRAHOVA PLOIEȘTI – DACIA MIOVENI
CSU ȘTIINȚA BUCUREȘTI – CS LIVIU REBREANU TURDA
CSM ROMAN – CSM SLATINA
GLORIA BISTRIȚA-NĂSĂUD – SCM RÂMNICU VÂLCEA
CSM CORONA BRAȘOV – CSM GALAȚI
HC DUNĂREA BRĂILA – SCM GLORIA BUZĂU
CSM BUCUREȘTI – RAPID BUCUREȘTI
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here