Bază sportivă cu teren multifuncțional și vestiare la un liceu din Gorj. Investiție CNI de peste 1,2 milioane lei!

1482

Compania Națională de Investiții a scos la licitație lucrările de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru construirea unei bazei sportive la Colegiul Național „George Coșbuc” din Motru. Investiția depășește 1,2 milioane lei, fără TVA, și se va realiza în cel mult nouă luni. 

Baza sportivă de tip 2 va cuprinde un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, tenis și volei, o clădire pentru vestiare, alei pietonale și spații verzi cu gazon și arbuști.
Suprafața de joc va fi dintr-un covor de tartan, pe un planșeu din beton armat și balast compactat. Baza va dispune inclusiv de o instalație pentru iluminat nocturn.
„Terenul multifuncțional are dimensiunile suprafeței utile de evoluție 26,00 x 44,00 m și cele ale suprafeței utile de joc 20,00 x 40,00 m. Zona de protecție perimetrală are lățimea de 2,00 m. Marcajele terenului sunt conforme cu cerințele regulamentelor de funcționare ale Federațiilor Române de handbal, baschet, volei și tenis. Pe una din laturile lungi se vor amplasa 2 bănci de câte 10 scaune pentru rezerve și antrenori. Accesul sportivilor se va face prin două porți metalice dinspre clădirea pentru vestiare”, potrivit documentației.
Clădirea pentru vestiare va avea peste 150 de metri pătrați.
Ordinul pentru construirea acestei baze sportive a fost semnat de ministrul Lucrărilor Publice și Dezvoltării în primăvara anului 2020.
Valoarea totală a investiției se ridică la 1.286.022 lei, fără TVA. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 iulie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here