Bătută de coleg, până a băgat-o în spital

412
O elevă din Motru a ajuns aseară la spital după ce un coleg a bătut-o fără motiv. Claudia Trică are 18 ani şi spune că un coleg de clasă a izbit-o cu capul de pervaz şi apoi a lovit-o cu pumnii şi picioarele fără să fi discutat cu el ceva anume.

Colegii de clasă au dus-o pe aceasta la spitalul din Motru, iar rudele au cerut apoi transferarea ei la unitatea de primiri urgenţe de la Târgu Jiu. Medicii au diagnosticat-o cu traumatism cranio cerebral şi au reuşit să o stabilizeze pe parcursul nopţii trecute.

Elevul acuzat de comiterea agresiunii respective neagă faptele care îi sunt imputate şi susţine că şi-a lovit colega doar o singură dată şi doar “din greşeală”. El a fost pus în discuţie într-o şedinţă convocată de urgenţă de conducerea liceului din Motru, de faţă fiind şi tatăl său, care nu ştia nimic despre faptele respective. Şefii liceului au comunicat că elevul riscă să fie exmatriculat, o decizie finală urmând să fie luată după ce va fi audiată şi eleva aflată încă la spital în momentul desfăşurării şedinţei. Poliţia a făcut şi ea primele verificări în acest caz, elevul în cauză trebuind să dea o declaraţie şi să explice ce anume s-a întâmplat între el şi colega lui.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here