Bătrână salvată de pompieri, după ce a căzut în fântână

550

O femeie în vârstă de 84 de ani, din comuna Borăscu, a fost salvată de pompieri, ieri, după ce a căzut într-o fântână. Unul dintre pompieri a coborât în fântână și, ajutat de colegi, a adus femeia la suprafață. Aceasta a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
,,La fața locului s-au deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Turceni, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulață Județean Gorj.
Ajunși la fața locului, pompierii militari au constatat că în fântână se afla căzută o persoană de sex feminin, conștientă. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, femeia a fost scoasă din fântână în stare de hipotermie și predată echipajului de la ambulanță în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.
Până când au ajuns pompierii, bătrâna s-a prins cu mâinile de o găleată aruncată în fântână de un vecin. Acesta a auzit-o în timp ce striga după ajutor.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here