Baschetbaliștii, învinși din nou: ,,Nu am prestat un joc foarte bun”

537

CSM Târgu Jiu s-a întors fără succes și de la competiția desfășurată la Timișoara. Baschetbaliștii gorjeni au pierdut ambele confruntări din cadrul Turneului 8 cu SCM Timişoara (87-65) și CSM Galați (81-76). Dacă în partida cu gazdele întrecerii, elevii lui Claudiu Alionescu au contat doar în primul sfert, meciul cu gălățenii s-a desfășurat pe coordonate diferite. Alb-albaștrii au condus doar în debutul confruntării, dar echipa fondată de Florin Nini a reușit să-și adjudece primele trei sferturi. Gorjenii au tăiat treptat din distanță, s-au apropiat la trei puncte cu șase secunde înainte de final, dar nu au mai putut împinge partida în prelungiri. Cel mai bun jucător al formației noastre a fost americanul Darien McClain. Coordonatorul de joc al echipei din Târgu-Jiu a înscris 25 de puncte, a avut 3 recuperări şi 3 pase decisive. Pivotul sârb Stefan Andrejevic a izbutit un double-double cu 15 puncte, 10 recuperări. Stefan Nikolic a adăugat și el 15 puncte. După joc, antrenorul Claudiu Alionescu a declarat că în tabăra noastră s-a resimțit oboseala. Totodată, principalul echipei de baschet a admis că formația sa mai are de muncă. ,,Este păcat de efortul pe care jucătorii mei l-au făcut astăzi. Este păcat de munca pe care au dus-o astăzi şi de faptul că nu am reușit mai mult. Deciziile în momentele importante și câteva aruncări ușoare, ratate, de sub panou, ne-au pus în situația de a alerga mereu după egalare. Jucătorii au avut atitudine și dorință de efort, dar să nu uităm că am jucat două meciuri în mai puțin de 24 de ore. Era normal să se simtă oboseala și să apară greșeli. În același timp, trebuie să fim corecți și să recunoaștem că nu am prestat un joc foarte bun. Este abia începutul returului şi mai avem mult de tras până la final”, a spus Alionescu. Pivotul Kevin Allen nu a putut fi folosit în acest turneu din cauza unei accidentări.
CSM TÂRGU JIU: Darien McClain 25p, Stefan Andrejevic 15p, Stefan Nikolic 15p, Alin Borşa 8p, Revaz Rogava 8p, Camil Berculescu 2p, Andrei Gheorghe 2p, Jake Spurgeon 1p, Alexandru Berca, Răzvan Bratoloveanu, Remus Răceanu, Răzvan Pavel. Antrenori: Claudiu Alionescu şi Alexandru Gliga.
Pentru CSM Târgu Jiu urmează, în perioada 27-28 martie, Turneul 9 de la Cluj Napoca. Aici va juca cu Steaua Bucureşti și U BT Cluj Napoca.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here