Baschetbaliştii de la CSM, turneu amical la Mediaş

657

CSM Târgu-Jiu are programate doar două meciuri amicale înainte de startul oficial. Baschetbaliştii gorjeni vor pleca săptămâna următoare la Mediaş, unde din 26 septembrie va avea loc un turneu de pregătire. Pe lângă amfitrioni, la competiţie va participa şi echipa din Sighetu Marmaţiei. ,,Am găsit la Mediaş un turneu săptămâna viitoare, unde vom întâlni două echipe, probabil Mediaş şi Sighet. Ar fi trebuit să vină şi echipa din Galaţi, dar am înţeles că acolo s-au sistat deplasările precompetiţionale. Ne-am mai fi dorit şi în această săptămână să mai facem un meci de pregătire, însă din păcate, nu am găsit un adversar care să dorească să joace cu noi”, a declarat antrenorul Claudiu Alionescu.
Principalul echipei noastre a mai spus că jucătorii vor avea ,,teste” suplimentare în Cupa României. Cum câştigarea acestui trofeu nu poate fi un obiectiv pentru gorjeni, Alionescu vrea să consolideze o formulă de joc până la începutul campionatului. Adversara din Cupă va fi CSM Focşani, meciurile fiind programate pe 5 şi 9 octombrie.
,,Vom juca două meciuri în Cupa României cu formaţia din Focşani. Aceste meciuri ne interesează mai mult ca meciuri premergătoare pentru sezonul care va debuta pe 12 octombrie la Miercurea Ciuc”, a admis antrenorul. Extrema de forţă Xavier Williams (SUA) şi conducătorul de joc Jovan Djurasevic (Serbia) ar putea semna cu CSM Târgu Jiu în zilele următoare.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here