Baschetbalistele de la CSM s-au calificat la Turneul Final

1092

Performanță importantă pentru CSM Târgu Jiu Under 14. Echipa de fete condusă de Laurențiu Răuț s-a calificat la Turneul Final. Baschetbalistele din Gorj au acces în ultima fază a competiției după două succese din trei posibile. Victoriile au fost obținute la Alexandria, în cadrul Turneului Semifinal din Grupa 1-GVA (Grupa Valorică A). Formația noastră a trecut de CSS Gloria Valbon Arad (60-21) și CSM București (59-31), dar a cedat confruntarea cu gazdele de la CSS Alexandria (49-63). În urma rezultatelor înregistrate, gorjencele își vor da întâlnire cu cele mai bune formații din țară. CSS Smart Basketball Team Cluj Napoca şi CSS Sibiu sunt adversarele alb-albastrelor în Turneul 2. ,,Am încheiat primul turneu semifinal cu un bilanț de două victorii și o înfrângere, ceea ce ne califică la Turneul Final înainte de disputarea celui de-al doilea turneu. Sunt fericit că ne-am atins primul obiectiv propus, acela de a câștiga minimum două meciuri și vreau să felicit fetele pentru atitudinea de care au dat dovadă la acest turneu. Vreau să le mulțumesc și părinților care au fost alături de noi”, a declarat Laurențiu Răuț pentru csmtargujiu.ro.
Cel de al doilea Turneu Semifinal se va disputa în perioada 11-12 februarie. Turneul Final, unde participă cele mai bune opt echipe din țară, este programat în intervalul 1-5 martie.
CSM Târgu Jiu U14: Diana Nica, Iulia Rădulea, Alexia Dană, Maria Zamfirescu Rădulea, Iulia Bâtoancă, Teodora Sarcină, Antonia Tetileanu, Carla Deaconu, Ilinca Oproiu, Sara Canavea, Gabriela Uzuru, Miruna Bălășoiu. Antrenor: Laurențiu Răuț.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here