Bârcă şi Cotojman o susţin pe Udrea

430

Primarul comunei Turburea, Ion Bârcă, prezent ieri la întâlnirea cu Vasile Blaga de la restaurantul de pe Insuliţa din Târgu-Jiu nu a fost convins de actualul preşedinte al PDL, să îi mai acorde un vot de susţinere la Convenţia Naţională din 23 martie. Cel puţin asta a declarat după întrevederea cu Blaga, primarul PDL de Turburea care a spus răspicat că votul său la Bucureşti se va îndrepta spre Elena Udrea, asta deoarece candidata la şefia PDL l-ar fi susţinut pe edil în proiectele sale edilitar-gospodăreşti.

“Eu votez pe Elena Udrea, pe mine m-a ajutat, mi-a dat sfaturi iar când era ministru m-a ajutat cu şcoala din Turburea. Am fost la dumneaei la birou atunci iar acum o susţin deoarece chiar merită. Să mă ierte domnul Blaga dar la ora asta nu mi se părea corect să mai vină şi să ne prezinte moţiunea sa. Nu am nimic cu Ion Cupă, el este un băiat de nota 10, şi asta deoarece ne-a lăsat libertatea să alegem cu cine votăm”, a declarat Bârcă, mulţumit însă că la întâlnirea de la Târgu-Jiu, PDL s-a prezentat cu 300 de membri în faţa candidatului la şefia partidului.
Nu numai Bârcă s-a dovedit anti-Blaga, asta deoarece la întâlnirea de ieri de la Târgu-Jiu, marele absent a fost primarul din Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman. Edilul nu a dorit să participe la întâlnire, după o discuţie în contradictoriu avută marţi cu cei din conducerea partidului, discuţie legată de persoanele pe care trebuia să le aducă primarul la întâlnirea de miercuri cu Vasile Blaga. Prin absenţa la întrevederea cu Blaga, Cotojman a arătat că a ales între Udrea şi actualul lider de partid, aflat în campanie electorală, mai precis că o va susţine pe candidata blondă care o vede ca o profesionistă.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here