Bărbat din Bâlteni, acuzat că și-a violat fiica timp de un an

484

Un bărbat de 43 de ani, din Bâlteni, a ajuns în arestul Poliției Gorj, la sfârșitul săptămânii trecute, sub acuzația că și-ar fi violat propria fiică, timp de un an. „La data de 9 iulie, polițiștii din localitate au fost sesizaţi de o femeie de 50 de ani, din comuna Bâlteni, despre faptul că, începând cu vara anului 2017 şi până în luna iulie, bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, de 14 ani, fără consimţământul acesteia, ameninţând-o cu acte de violență, dacă dezvăluie cele întâmplate. Din primele verificări s-a stabilit faptul că minora locuieşte împreună cu bunica ei, întrucât părinţii sunt divorţaţi, mama sa este plecată în Italia, iar din vara anului 2017 ar fi făcut vizite regulate la domiciliul tatălui ei. Urmează ca tânăra să fie prezentată la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea examinării medico-legale. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Suspectul a negat toate acuzațiile. „Nu sunt vinovat. Polițiștii m-au luat pentru o fată care a declarat că am avut relații cu ea. Nu am abuzat de ea”, a precizat bărbatul. Polițiștii au fost sesizați de bunica fetei. Mama minorei nu s-a întors acasă după ce a aflat ce i s-a întâmplat fiicei sale, motivând că îi este teamă să nu își pierdă locul de muncă. Adolescenta va beneficia de consiliere psihologică, pentru a depăşi traumele suferite.
Vineri, Judecătoria Târgu-Jiu a dispus arestarea preventivă a tatălui său, acesta contestând imediat decizia. „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol, trei acte materiale, pe o perioadă de 30 de zile. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, a stabilit instanța.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here