Bărbat cercetat de polițiști, după ce și-a amenințat fiul și nora cu moartea

1139

Polițiștii au emis primul ordin de protecție provizoriu, din acest an, în cazul unui bărbat de 64 de ani, din comuna Turburea.
Acesta și-ar fi amenințat fiul și nora cu moartea, sesizarea la 112 fiind făcută de femeia de 30 de ani.
,,La data de 3 ianuarie, polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112, de către o femeie, din comuna Turburea, cu privire la faptul că ar avea un conflict cu socrul său, care adresează amenințări cu acte de violență și cu moartea, membrilor familiei.
Din primele cercetări efectuate de polițiști la faţa locului, a reieșit faptul că, în timp ce bărbatul, de 64 de ani se afla la locuința unde stă împreună cu familia sa, din localitatea Turburea, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri mai vechi în familie, ar fi adresat amenințări cu moartea și cu acte de violență atât fiului său, de 35 de ani, cât și soției acestuia, în vârstă de 30 de ani.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare. Totodată, polițiștii au întocmit un formular de evaluare a riscului și au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu, pentru cinci zile, împotriva bărbatului”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here