Baraj cu Hunedoara pentru Liga 3

861

Campioana Gorjului din acest sezon va întâlni cea mai bună echipă din Hunedoara în barajul de promovare pentru eşalonul terţ. Reprezentanta noastră va juca primul meci pe teren propriu, jocul decisiv urmând să aibă loc în deplasare. Pentru promovarea în Liga 3, datele de disputare a meciurilor de baraj sunt: 13 iunie 2020, ora 18.00 (turul) şi 20 iunie 2020, ora 17.30 (returul).
Regiunea 1, Nord-Est: Vaslui – Bacău, Botoşani – Suceava, Neamţ – Iaşi;
Regiunea 2, Nord-Vest: Sălaj – Bihor, Maramureş – Bistriţa Năsăud, Cluj – Satu Mare;
Regiunea 3, Centru: Sibiu – Harghita, Alba – Braşov, Mureş – Covasna;
Regiunea 4, Vest: Timiş – Mehedinţi, Arad – Caraş Severin, Gorj – Hunedoara;
Regiunea 5, Sud-Vest: Dolj – Olt, Teleorman – Argeş, Vâlcea – Dâmboviţa;
Regiunea 6, Sud: Prahova – Călăraşi, Giurgiu – Bucureşti, Ilfov – Ialomiţa;
Regiunea 7, Sud-Est: Tulcea – Constanţa, Vrancea – Galaţi, Buzău – Brăila.
Ştiinţa Turceni, Petrolul Bustuchin şi Vulturii Fărcăşeşti se bat pentru titlu, în Gorj. Echipa condusă de Viorel Cojocaru are un avans de 6 puncte faţă de locul trei şi de 5 puncte faţă de petrolişti. Trecut în această iarnă de la Turceni la Bustuchin, mijlocaşul Cristian Stegaru a declarat că lupta pentru locul 1 rămâne deschisă.
,,Sperăm să terminăm pe primul loc, să dăm încă un baraj şi de data aceasta să-l câştigăm. Putem recupera avansul de 5 puncte. La judeţ, în fotbal, se poate orice. Şi Gilortul avea, anul trecut, cu 6 puncte mai puţin când a început returul. Ne-au întrecut, pentru că anul trecut jucam la Fărcăşeşti, plus că au făcut un avans şi mai mare, deci totul este posibil”, a spus Stegaru.În aceeași ședință a avut loc și tragerea la sorți pentru primul tur al fazei naționale a Campionatului rezervat Juniorilor A1. Campioana Gorjului la acest nivel de vârstă (under 19) va juca în compania campioanei județului Caraș Severin. Turul este programat în deplasare.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here