Bani europeni pentru dozatoarele cu dezinfectant din centrele din subordinea DGASPC Gorj

563

Consiliul Județean Gorj organizează o licitație deschisă pentru achiziționarea de „echipamente și produse de protecție specifice crizei sanitare COVID-19 necesare funcționarii în condiții optime a centrelor rezidențiale din cadrul DGASPC Gorj – distribuitor dezinfectant pentru mâini montat pe perete”.
Instituția pune la bătaie peste 20.000 de lei, în cadrul unui proiect finanțat de Uniunea Europeană. În total vor fi achiziționate 210 de dispensere automate pentru dezinfectant, prevăzute cu senzori de prezență și sistem de închidere cu cheie.
„Necesitatea achiziționării de produse necesare asigurării igienei și dezinfecției în centrele rezidențiale pentru copii și persoane adulte cu handicap, subordonate DGASPC Gorj, instituție publică cu personalitate juridică, înființată în subordinea Consiliului Județean Gorj, a apărut în contextul pandemiei de COVID-19, pe fondul răspândirii virusului SARS-CoV-2, care a determinat aplicarea unor măsuri de prevenție și de protecție, pentru limitarea infectării cu COVID-19 în aceste centre. Aceste măsuri presupun, printre altele, și achiziționarea de produse care să prevină infectarea rezidenților și a angajaților care îi deservesc, în vederea asigurării unei funcționări optime a întregii activități. Oportunitatea este justificată de nevoile de satisfacere a securității și sănătății beneficiarilor și a personalului din centrele rezidențiale de copii și adulți, prin luarea unor măsuri de prevenire a îmbolnăvirii cu Covid-19 și este determinata de imperativul completării/achiziționării acestor produse care să respecte normativele în vigoare și să asigure o distribuire optimă de soluții dezinfectante, de strictă necesitate”, se arată în caietul de sarcini.
Valoarea totală estimată a contractului este de 22.764,71 lei, fără TVA.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here