Bani din PNRR pentru dotarea școlilor din Târgu-Jiu

973

Laboratoare noi și moderne, ateliere de practică, clase dotate cu mobilier și aparatură de ultimă generație pentru școlile din Târgu-Jiu. Primarul Marcel Romanescu a anunțat că se lucrează deja la proiectele care urmează să fie depuse pentru dotarea școlilor prin PNRR.
„Astăzi (nred. – luni) am avut o ședință cu toți directorii unităților de învățământ, urmată de o ședință online cu reprezentanții Ministerului Educației pentru a se lămuri anumite aspecte legate de finanțare.
Depunem proiecte pentru laboratoare de informatică, de științe (chimie, fizică, biologie etc) și a cabinetelor, dar și pentru dotarea claselor cu mobilier nou și cu aparatură de ultimă generație.
Este o ocazie pe care nu o putem rata de a completa eforturile făcute în ultimii ani pentru modernizarea sistemului educațional din Târgu Jiu”, conchide primarul Romanescu.
Practic, se vor putea dota laboratoarele şcolilor cu echipamente IT de tip „smart lab”, dar şi cu materiale educaţionale specifice pentru dezvoltarea unui laborator digital inteligent în fiecare unitate de învățământ.
Banii vin din Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR, componenta Educație.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here