Bani de la Consiliul Județean pentru ONG-uri

1137

Ghidul solicitantului privind regimul finanțărilor nerambursabile din fondurile bugetului Județului Gorj alocate pentru activități nonprofit de interes general a fost lansat în dezbatere publică, a transmis Consiliul Județean Gorj.
Pentru anul 2022, în calitate de autoritate finanțatoare privind activități de interes public județean, Consiliul Județean Gorj alocă fonduri din bugetul județului pentru domeniile tineret, protecția mediului, sport, turism, educație civică și antreprenorială. Suma totală prevăzută pentru cele cinci domenii este de 250.000 de lei.
„Valoarea/suma ce poate fi alocată unui proiect este de maximum 90% din valoarea totală eligibilă a proiectului dar nu mai mult de:
• Pentru domeniul Tineret, valoarea finanțării solicitate/proiect poate fi: 5.000 de lei (minim) – 10.000 de lei (maxim);
• Pentru domeniul Protecția Mediului, valoarea finanțării solicitate/proiect poate fi: 5.000 de lei (minim) – 10.000 de lei (maxim);
• Pentru domeniul Sport, valoarea finanțării solicitate/proiect poate fi: 10.000 de lei (minim) – 30.000 de lei (maxim);
• Pentru domeniul Turism, valoarea finanțării solicitate/proiect poate fi: 5.000 de lei (minim) – 10.000 de lei (maxim);
• Pentru domeniul Educație civică și antreprenorială, valoarea finanțării solicitate/proiect poate fi: 5.000 de lei (minim )-10.000 de lei (maxim)”, a transmis Consiliul Județean Gorj.
Ghidul integral și anexele se regăsesc pe site-ul Consiliului Județean Gorj www.cjgorj.ro, la secțiunea Avizier Virtual-Dezbateri Publice.
„Persoanele interesate pot transmite propunerile sau opiniile cu valoare de recomandare în atenția doamnei Manuela Florescu, responsabil cu societatea civilă din partea instituției noastre, în perioada 01.04.2022-11.04.2022, în format electronic (pdf.) la adresa de email: consjud@cjgorj.ro sau în format letric la sediul Consiliului Județean Gorj, str. Victoriei nr. 2-4, Târgu Jiu, cam. 261”, a transmis Consiliul Județean Gorj.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here