Bani de la Consiliul Judeţean Gorj pentru Asociaţia Clubul Sportiv Voicu Dragon

497

Consiliul Judeţean (CJ) Gorj a alocat peste 60 de mii de lei pentru un proiect de Kick Box. Banii au ajuns la Asociaţia Clubul Sportiv Voicu Dragon; proiectul Kick Box in extremis este finanţat prin Programul „Promovarea sportului de performanţă”.

Consiliul Judeţean Gorj susţine performanţa sportivă. În acest sens, s-au alocat bani pentru Asociaţia Clubul Sportiv Voicu Dragon, condusă de Gabi Voicu.

Valoarea totală a proiectului Kick Box in extremis, finanţat prin Programul „Promovarea sportului de performanţă”, este de 68.354,90 de lei, din care finanţare nerambursabilă de 61.519,41 de lei şi contribuţia beneficiarului de finanţare de 6.835,49 de lei. Proiectul are o perioadă de implementare de 7 luni.

Obiectivul proiectului este, potrivit sursei menţionate, susţinerea activităţii de performanţă la nivelul copiilor şi seniorilor, precum şi participarea la competiţii naţionale şi internaţionale. Sportivii asociaţiei ar fi obţinut în luna mai cinci locuri pe podium la Cupa României Kick Box Ring, care a avut loc în luna mai la Piteşti.

Antrenează campioni…
Clubul Sportiv V Dragon Târgu-Jiu a fost, de-a lungul ultimilor ani, o adevărată pepinieră de campioni la kickboxing. Gabi Voicu antrenează începători, amatori şi profesionişti, aproximativ o sută de tineri fiind înscrişi în clubul său, la această oră. Kickboxing-ul este o combinație de arte marțiale cu tehnici preluate din Muay Thai, Karate și Soringi Kempo. Cu alte cuvinte, este vorba despre lupte sportive în poziție verticală, care utilizează lovituri cu mâinile și picioarele, dezvoltate istoric din karate, Muay Thai și boxul clasic. De peste 10 ani, Gabi Voicu predă, la Târgu-Jiu, kickboxing, iar la ora actuală antrenează în jur de o sută de copii. De-a lungul timpului, s-a bucurat de rezultate excepţionale ale sportivilor săi, unii dintre ei ajungând campioni mondiali. Dat fiind succesul său în șlefuirea campionilor, Gabi a decis să se extindă, de câteva zile începând să facă antrenamente şi la Rovinari, în sala liceului din localitate.

Cât priveşte costurile, abonamentul este doar 100 de lei şi cuprinde 12 şedinţe. În Târgu-Jiu, antrenamentele se fac pe strada 30 decembrie, nr 5, lângă fostul magazin Florena. Cei interesaţi de cursuri de kickboxing pot să ia legătura cu Gabi Voicu, apelând numărul de telefon 0768883721.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here