Balul artiștilor

289

Liceul de Arte “Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu și-a desemnat pe 10 decembrie câștigătorii concursului “Balul Bobocilor”, concurs organizat, ca în fiecare an, pentru elevii claselor a IX-a.
Organizat într-o atmosferă liniștită, de o manieră antrenantă și elegantă, spectacolul regizat de actorul Pompiliu Ciochia a avut drept temă o poveste de cartier, momentele de spectacol alternând cu probele de concurs. Un concurs la care au participat șase boboace și doi boboci.
Manifestația s-a evidențiat prin prezența sincretismului artelor, meșteșugit de mâinile ucenicilor noștri: elevii tuturor specializărilor și-au pus amprenta asupra acestui eveniment! Muzicienii au cântat și au asigurat funcționarea în condiții optime a sonorizării, plasticienii și arhitecții au contribuit la realizarea decorului specific temei, în timp ce actorii și-au jucat cu succes rolurile primite.
12346450_1671254109755069_6207738985725698427_nMulțumiri sponsorilor: Anna Events, Roka, Avon, fără de care balul nu s-ar fi putut desfășura în condiții optime! Mulțumiri juriului, firmei de pază care a supravegheat evenimentul și tuturor celor care s-au implicat cu dăruire pentru ca întregul eveniment să se poată desfășura într-o atmosferă deosebită, să aibă o ținută elegantă și să fie un real succes!
Eugenia-Liliana Ștefănescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here