Bălăeţ, convins că ar fi adus primul trofeu la CSM

573

Directorul Clubului Municipal Sportiv Târgu-Jiu, Robert Bălăeţ, crede că dacă pandemia de coronavirus nu ar fi întrerupt competiţiile oficiale în sezonul precedent, entitatea sportivă pe care o conduce ar fi avut deja primul trofeu în vitrină. Bălăeţ a făcut o radiografie a anului competiţional 2019/2020, unul al debutului, şi este mulţumit de ce au realizat sportivii şi antrenorii. Într-unele dintre competiţii, gorjenii au avut rezultate peste aşteptări, iar un exemplu este şi comportarea baschetbaliştilor la 3×3.
,,Handbalul feminin a depășit toate așteptările. Plecând de la zero, dar cu multă muncă și, în egală măsură, cu entuziasmul antrenorilor și al fetelor, am reușit să facem o echipă competitivă, care promite. Și la echipa de junioare 3 ne-am depășit condiția. Cu multă muncă și profesionalism, cu o echipă care a avut o medie de vârstă mai mică decât a celorlalte competitoare, junioarele clubului s-au calificat la Turneul Final (Speranța), care, din păcate, nu s-a mai disputat din cauza pandemiei. Iar cei mai mici dintre sportivii clubului, la diferite categorii de vârstă, au participat la numeroase turnee, de unde s-au întors cu rezultate bune, aducând în același timp fericire și bucurie în familiile lor.
La baschet ne-am pregătit pentru Liga 1, dar ne-am trezit în Liga Națională. Am acceptat imediat provocarea. Mulți m-au crezut nebun și au crezut că o să ne facem de râs. Dar și aici lucrurile au mers bine. Nu ne-am făcut de râs, echipa a făcut un sezon bun, a reușit să aducă din nou spectorii la sală și drept dovadă, suntem în Liga Națională.
La CSM Târgu-Jiu, am pus și bazele unei echipe de baschet feminin de U16, echipă care a avut evoluții onorabile la turneele la care a participat.
La prima participare din istoria clubului, echipa de baschet 3×3 a obţinut o performanţă remarcabilă. CSM Târgu-Jiu a câştigat două din cele patru turnee de calificare şi a fost finalistă în celelalte două, fiind singura echipă din cele 20 înscrise la startul competiţiei care a jucat toate cele patru finale. CSM Târgu-Jiu a încheiat seria celor patru turnee de calificare pe primul loc, cu 360 de puncte, fiind urmată de Athletic Neptun Constanţa, 320 de puncte şi BCM Argeş Piteşti, cu 254 de puncte. Turneul final trebuia să aibă loc în luna martie, dar a fost suspendat din cauza pandemiei. Sunt sigur că echipa noastră ar fi reușit să câștige turneul final și să aducă primul trofeu al clubului. Vor mai fi însă și alte oportunități de acest gen”, a precizat Bălăeţ pentru csmtargujiu.ro.
Directorul clubului a făcut şi un apel către tinerii gorjeni care vor să facă sport.
,,Să vină către noi cu încredere! Ne implicăm în activitate sportivă la nivelul municipiului, mai ales când vine vorba de tinerele generații.
Avem copii foarte talentați cu care ne mândrim și care merită orice efort din partea noastră pentru ca ei să facă sport. Îi vom trata pe fiecare corect, în funcție de aptitudinile pe care le are. Îi sfătuiesc să facă sport, să creadă în ei și să muncească pentru a-și realiza visurile și, indiferent de greutăți, realizările vor fi pe măsura eforturilor depuse. Să vină la CSM, pentru că avem antrenori buni, avem sportivi la echipele de seniori de la care cei mai mici pot învăța multe. Astfel, la CSM Târgu Jiu ducem tradiția mai departe! Învățăm de la cei mai buni și creștem campioni!”, a fost mesajul lui Bălăeţ.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here