Aviz şomerilor gorjeni! – 681 de joburi, disponibile în ţările UE

364

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei Eures România, un număr de 681 de locuri de muncă vacante, oferta putând fi consultată şi de cei peste 12.000 de şomeri existenţi în judeţul Gorj.

Cehia are vacante 240 de joburi din care: 50 de lucrători în producţie (asamblarea aparatelor de aer condiţionat), 50 de operatori, 50 de operatori de producţie, 30 de operatori autoclave/asamblori, 20 de muncitori asamblare.
Şi angajatorii din Germania au nevoie de 15 factori poştali, 15 bucătari/bucătari şefi/bucătari specialişti, 15 şoferi de tir, 15 ospătari, 15 posturi pentru personal în industria gastronomiei de sistem. De asemenea, Norvegia caută 10 lideri de echipă în masaj, 10 lideri de echipă în îngrijirea unghiilor (manichiurist), 10 lideri de echipă pentru antrenori personali, 10 lideri de echipă pentru personal yoga, 10 lideri de echipă pentru stilişti, 10 lideri de echipă în servicii de înfrumuseţare, 10 lideri de echipă în cosmetică–îngrijire.
Totodată, firmele din Marea Britanie au nevoie de 30 de asistenţi medicali de recuperare, anestezist, 20 îngrijitori persoane, 10 şoferi camion. În Suedia se angajează 15 vopsitori auto, 10 mecanici auto, 10 tinichigii auto, în timp ce în Elveţia încă este valabilă oferta pentru angajarea a 10 îngrijitoare copii/au pairs, iar în Spania încă e vacant un post de maseur. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul Eures naţional, www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, unde consilierul Eures îi poate îndruma.

Locuri de muncă şi în Gorj
În aceste zile, şi oferta judeţeană de locuri de muncă vacante cuprinde zeci de joburi în diverse domenii.
Acestea pot fi vizualizate atât la sediul AJOFM Gorj, cât şi pe site-ul instituţiei judeţene. Oferta curentă cuprinde posturi de: asistent medical generalist, asistent veterinar, biolog, croitor, electrician de întreţinere şi reparaţii, frezor universal, gaterist la tăiat buşteni, lăcătuş mecanic, lăcătuş-montator, legător manual, lucrător gestionar, manipulant mărfuri, mecanic auto, morar, muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet, şofer maşină de mare tonaj, operator la maşini-unelte cu comandă numerică, strungar universal, sudor, vânzător, vopsitor industrial, vulcanizator piese din cauciuc la prese.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here