Aviz mireselor: Ce se poartă în 2019

807

În 2019, poate mai mult ca oricând, rochiile de mireasă par rupte din povești. Tendințele indică o mare atenție la detalii, croieli clasice și materiale prețioase. Rochiile de mireasă se încadrează și ele în tendințele generale, anuale. De exemplu, pentru că în 2019 se poartă foarte mult dantela, una dintre tendințele anului în materie de rochii de mireasă este chiar aceasta – rochiile din dantelă, completate eventual de broderii delicate.

Miresele nonconformiste aleg franjurii
Dacă îți place să ieși în evidențe, 2019 e și anul franjurilor, așadar poți opta cu încredere pentru o rochie de mireasă cu franjuri. Pentru a purta o astfel de rochie trebuie să ai și o siluetă impecabilă.Când vine vorba de rochia de mireasă, materialul e foarte important. Rochia de mireasă va fi, cu puțin noroc, rochia vieții tale – o rochie pe care o vei purta o singură zi, dar pe care ți-o vei aminti până la adânci bătrâneți. Trebuie să fie confortabilă, să te reprezinte și să arate absolut superb. În 2019, atenția la detalii este obligatorie, după cum spuneam. Un material ușor translucid, prețios, poate transforma chiar și cea mai banală rochie de mireasă într-o operă de artă.

Rochia-cămașă, în tendințe
Cine spune că rochia ta de mireasă nu poate fi de inspirație masculină? În 2019, rochia-cămașă revine în tendințe, așa că era de așteptat să vedem o astfel de rochie-hibrid și în propunerile pentru mirese.
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here