Avem mesajele liberalilor!!! Pecingină: Suntem impotenți politic! Șuță, despre mesajul obscen la adresa PSD: Mesajul verii

640

După publicarea discuțiilor între membri organizației județene a PSD, pe tema atacurilor la adresa primarului Marcel Romanescu, redactorii Gorjeanul au intrat în posesia mesajelor liberalilor. Iată ce discută cei din organismul de conducere al PNL Gorj cu referire la programul de guvernare al partidului, violențele de stradă de la protestele de săptămâna trecută, sau sloganul obscen care vizează PSD!

Dispută Pecingină – Banța
Liberalii din Biroul Politic Județean se contrează destul de dur în discuțiile interne, cei mai activi fiind vicepreședinții organizației județene Gheorghe Pecingină și Victor Banța. Într-o dispută, în câteva mesaje, pe seama programului de guvernare al PNL, Pecingină afirmă că membri marcanți ai liberalilor laudă adversarii politici. ”Da un program politic și economic nu avem? E ținut secret că nu știu nimic. În țări democratice se ajunge la guvernare prin proiecte, programe și vot anti, nu prin instigare la violență pentru că noi suntem impotenți politic. Și de ce nu este Biblia partidului de ce trebuie să susțin că sexul oral e o chestie ok, de ce trebuie să le cer să iasă în stradă împotriva PSD în timp ce membri marcanți ai PNL laudă PSD?”, s-a întrebat vicepreședintele PNL Gorj. Imediat, Pecingină a fost contrat de Victor Banța care i-a reproșat că nu citește site-ul PNL. ”Nu prea citești siteul partidului domnu avocat. Ai vota principiile bunei guvernări liberale sau nu-ți asumi?”, a scris Banța.

Contre pe seama ”huliganilor”
Vicepreședintele Pecingină le-a scris colegilor că nu crede în putere preluată prin forță și nu se lasă manipulat, însă e de părere că PNL este roata de rezervă în ceea ce se întâmplă în România în ultima vreme. ”…Am spus doar că nu cred în propaganda USR, nu cred în violențe, nu cred în putere câștigată prin luptă de stradă și aș putea continua… Dar mi se pare că noi suntem a 5-a roată la căruță. Eu nu mă las manipulat și nici nu cred că protestatarii sunt toți huligani cum nu cred că jandarmii au acționat corect. Eu cred că politicienii câștigă puterea prin vot, altfel nu suntem cu nimic mai buni ca ei”, a mai scris vicepreședintele liberal. La un moment dat, în discuțiile dintre liberali a intervenit și deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, care a ținut să-i spună lui Pecingină că a fost la protestele din București și a inhalat gaze lacrimogene de la jandarmi, în contextul în care avocatul se afla în vacanță în străinătate.”Aseară în Piața Victoriei am fost mai mulți colegi din PNL Gorj și ne-am luat gaze lacrimogene pentru toată viața. Nu am făcut nimic violent, cum nici ceilalți oameni nu au făcut nimic. Pentru domnul Pecingină care crede că protestatarii de aseară sunt niște huligani, iar noi dăm foc la țară. În rest dialogul este ireal și nu mă bag”, a precizat Vîlceanu.

Liberalii au postat mesajul obscen…
… adresat PSD în sistemul binar, adică scris din cifre, iar cea care l-a deslușit a fost Denisa Șuță, vicepreședintele PNL Gorj, aceasta considerându-l, de altfel, mesajul verii. ”Nu e algoritm, a fost intuiție feminină, dat fiind faptul că era ASCII, deci codul binar transformat în litere. Ce mesaj putea să fie, dacă nu mesajul verii?”, a scris Șuță. În final, Marcel Iacobescu, secretarul general al PNL Gorj, avea o temere că dialogul colegilor săi va apărea în media locală și le-a atras atenția acestora. ”Iar aveți ”limbariță”. Ați văzut cum au ”apărut” discuțiile de pe grupul PSD în presă. Vă rog să purtați aceste discuții în privat, nu pe grup. Mulțumesc!”, a precizat Iacobescu.
Claudiu Matei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here