Autovehicule vechi, scoase din funcţiune de Spitalul de Pneumoftiziologie

13

Conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu a întocmit o listă cu autovehicule scoase din funcţiune. Acestea pot fi transferate gratuit către instituţiile publice care doresc să le preia. Deocamdată, potrivit managerului Ion Ciochină, o instituţie a transmis o negaţie.

Trei maşini vechi, respectiv o ambulanţă, o dubă şi o Dacia Nova, sunt oferite de către Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu, gratuit, instituţiilor publice care le doresc. Deocamdată, nimeni nu şi-a manifestat dorinţa de a le prelua. „Avem o negaţie de la DGASPC. Dacă vom avea trei negaţii de la instituţiile publice, organizăm o licitaţie unde ele pot fi cumpărate de oricine doreşte. Dacă nici la licitaţie nu le doreşte nimeni, vor fi dezmembrate şi valorificate la fier vechi”, a explicat Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie.
Instituţiile publice puteau cere transferul până la data de 15 decembrie. Cele trei autovehicule sunt vechi, degradate fizic şi moral. Ele au fost expertizate din punct de vedere tehnic.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here