Autorităţile locale din Albeni, pregătite pentru iarnă

285

primar cornea albeniLa Albeni, pregătirile pentru iarnă sunt în toi. Primarul Dumitru Cornea-Victora s-a gândit să le ofere cetăţenilor câteva surprize, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Astfel, comuna va fi împodobită cu lumini ornamentale, copiii vor primi cadouri, iar în zilele de sărbătoare ca fi organizată tradiţionala horă a satului.

Dumitru Cornea-Victora, edilul comunei Albeni îşi doreşte ca cetăţenii localităţii pe care o păstoreşte să aibă parte de sărbători de neuitat. Pentru început, înainte de sărbători vor fi oferite daruri celor mici. „Le-am dat în fiecare an elevilor şi preşcolarilor câte un pacheţel consistent. Le vom da şi anul acesta, pentru că aşa este normal. În total avem 380 de elevi şi preşcolari. Vom organiza o serbare în Căminul Cultural şi cu această ocazie le vom oferi darurile de Moş Crăciun”, a spus primarul.

Hora satului, de Crăciun şi Revelion

Pentru a întâmpina aşa cum se cuvine sărbătorile de iarnă, autorităţile din Albeni, vor înfrumuseţa comuna prin montarea de luminiţe ornamentale, specifice acestei perioade. În plus, câte trei zile, de Crăciun şi Revelion, distracţia se va instala în Albeni, unde se organizează Hora Satului. „Vreau să se simtă spiritul sărbătorilor din plin. De aceea, vom organiza o horă a satului, câte trei zile, de Crăciun şi de Revelion; aşteptăm şi cetăţeni din alte localităţi, să vină şi să se distreze aici. De asemenea, de Revelion voi face un foc de artificii pentru localnicii noştri”, a precizat Dumitru Cornea-Victora, primarul comunei Albeni.

Continuă proiectele, la Albeni

Pe lângă toate aceste pregătiri pentru sărbătorile de iarnă, autorităţile locale din Albeni continuă să lucreze la proiectele aflate în derulare. „În această perioadă facem recepţia la câteva drumuri. Şi vom face şi lucrări la Biserica Albeni, aflată în centrul comunei. Acolo vom face o capelă pentru morţi, dar şi o clopotniţă. Spre sfârşitul anului 2012 vor fi gata aceste lucrări”, a menţionat Dumitru Cornea-Victora, primarul comunei Albeni. De asemenea, trebuie spus că edilul Dumitru Cornea-Victora a pus la punct şi strategia pentru deszăpezirea din acest an. „Avem contract de prestări servicii cu o firmă care dispune de utilaje de deszăpezire şi material antiderapant. Noi am pus şi 50 de tone de nisip la baza pantelor şi pe pante”, conchide Dumitru Cornea-Victora, primarul comunei Albeni. Astfel, cetăţenii din Albeni, vor avea parte de sărbători liniştite şi fericite, autorităţile locale făcând tot ce le stă în putinţă pentru a le aduce bucurii, în această perioadă.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here