Aurel Ilea, un primar pentru viitorul cetăţenilor din Borăscu

285

Ilea (3)Localnicii din comuna Borăscu au ocazia pe 10 iunie să îşi aleagă un primar pentru ei. Aurel Ilea este soluţia deoarece susţine că, din funcţia de edil local, nu va tolera niciodată familiarismul şi nepotismul instaurat deja în conducerea primăriei localităţii. De asemenea, Ilea susţine că militează împotriva promisiunilor şi minciunilor specifice campaniei electorale, în schimbul votului, furtul electoral practicându-se deja în comuna Borăscu.

,,Atenţie cetăţeni! Nu vă lăsaţi păcăliţi şi de această dată. Nu îi lăsaţi pe alţii să hotărască soarta voastră. Sunteţi în măsură să hotărâţi singuri schimbarea prin ieşirea la vot. Votaţi Partidul Alianţa Socialistă! Votaţi Primarul Ilea Aurel”, a declarat candidatul PAS la fotoliul de primar, din localitatea Borăscu.

Ce va face primarul Aurel Ilea:

– Voi spune STOP „mafiei care spălară banii publici şi guvernamentali prin firme fantomă, ori pe bază de nepotism.

– Voi sta la dispoziţia cetăţenilor comunei ori de cate ori este nevoie – Voi reprezenta drepturile şi interesele legale ale tuturor localnicilor comunei indiferent de zona în care se află, de religie, de sex, de coloratura politică sau de etnie.

– Voi spune STOP poluării zonei, mai ales a râului Jilţ-Mătăsari şi Jilţ- Borăscu, unde în matca celor două râuri se aruncă gunoaie şi animale moarte.

– Voi sprijini cetăţenii cu iniţiative cât şi micii întreprinzători care vor să creeze noi locuri de muncă.

– Voi contribui cu tot ce îmi stă în putinţă ca această comună cu

oameni harnici şi curaţi la suflet să fie în rândul celor mai frumoase Comune din Judeţ, având în vedere potenţialul existent.

– Voi verifica modul cum s-au folosit banii publici, aproximativ 23 miliarde de lei, de la „podul Gelea”, care în acte figurează că are o lăţime de 6 metri cu zona de siguranţă iar el în realitate are 4,5 m. Podul figurează în acte că face legătura între satul Menti şi Miluţa, nu între Borăscu şi Dealul Mare.

– Voi verifica şi transmite organelor de anchetă modul de folosire a banilor publici şi fondurilor Guvernamentale de actuala echipă de la Primăria Borăscu, ca şi modul de împroprietărire cu acte false a unora din instituţia publică şi modul de folosire a Fondurilor A.P.I.A. unde salariaţi ai Primăriei beneficiază de câte 83 milioane anual. Şi controlarea tăierii şi valorificării masei lemnoase făcută pe bază de clientelism politic şi prin relaţii de îmbogăţire ilicită, va fi una dintre priorităţile mele.

Spuneţi STOP averilor ilicite prin votul pe care-l veţi da!

ATENŢIE CETĂŢENI -„Mita Electorală” se face pe banii Dvs. Nu vă lăsaţi păcăliţi!

Cine este Aurel Ilea

Născut pe 27 mai 1957 în Borăscu,

Fost: Maistru mecanic la E.M. Rovinari

> Director la Casa de Cultură Rovinari

> Director la Casa de CulturăTurceni

> Şef Birou Administrativ la E.ML Roşia

> Preşedintele Asociaţiei Disponibilizaţilor Liga „Miron Cosma”

>> Membru al Organizaţiei Internaţionale a Muncii

> Participant la Conferinţa Balcanică de la Sofia

> Lider de Sindicat la Uzina de Reparaţii Jilţ -Sud

> Militant pentru interesele de grup şi de Comunitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here