Au fost sistate negocierile cu Imre. Se încearcă aducerea lui McFadden

703

Pandurii Târgu-Jiu ar putea avea alt scoțian ca antrenor secund. Este vorba despre James McFadden (36 de ani), fost internațional și jucător la formații precum Everton, Birmingham City, Sunderland Motherwell sau St. Johnstone. McFadden a fost antrenor secund la Motherwell şi naţionala Scoţiei, și este dorit de impresarul belgian Jean-Willy Ngoma, care este și director de scouting la echipa de fotbal. Ngoma a renunțat la aducerea lui Dougie Imre la Târgu Jiu, din cauza controverselor legate de fostul jucător de la cluburile Inverness sau St. Mirren. Dougie Imre a fost anchetat pentru implicarea în pariuri, iar Ngoma a decis că Pandurii nu are nevoie de o presă negativă în această perioadă, mai ales că și numele său a fost asociat cu anumite scandaluri. Chiar şi aşa, impresarul a declarat că îl apreciază pe Imre, şi este convins că acesta ar fi făcut o treabă bună la Târgu-Jiu.
Revenind la filiera scoţiană, deocamdată, sunt doar discuții între cele două părți, pentru că incertitudinea asupra actualului sezon își pune amprenta pe activitatea fotbalului european. Așa-zisele negocieri cu McFadden au fost confirmate de Camilian Floroiu, directorul sportiv al echipei gorjene. „Nu este o promisiune făcută de Jean-Willy Ngoma, ci doar o discuţie între impresar şi antrenorul James McFadden. Nu e un lucru confirmat. E doar la nivelul de discuţie. Ngoma încearcă să vadă dacă e interesat să vină pentru un proiect la Târgu-Jiu. Este strict treaba impresarului Willy problema salariului, aşa cum procedează şi cu jucătorii aduşi. El ştie foarte bine situaţia clubului. Le asigură salarizarea, biletele de avion. El face toate aceste lucruri. Ngoma încă nu a venit în ţară pentru că este această situaţie cauzată de coronavirus”, a declarat Floroiu la GSP LIVE.
Antrenorul Călin Cojocaru știe și ce rol ar putea ocupa scoțianul la Pandurii.
,,Ştiu despre ce este vorba. Mi s-a propus să vină ca preparator fizic, metodist. Am vorbit cu Ngoma chiar înainte să plecăm de la Târgu Jiu. I-am transmis că trebuie să vorbească cu domnul Golea (n.r. – Marin Golea, administratorul special al clubului) despre asta. Având în vedere tragedia care s-a abătut peste noi, nu am mai discutat despre acest lucru. Acum, cel mai important este să trecem cu bine peste această tragedie şi o să vorbesc mai multe când ne întoarcem la antrenamente”, a spus Cojocaru pentru Liga2.ro.
McFadden are 15 goluri pentru naţionala Scoţiei, al cărei tricou l-a îmbrăcat în 48 de ocazii.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here