Asistentă, detașată la DSP Gorj, internată cu COVID! 7 colege care lucrau în Palatul Administrativ, în izolare

3431

O asistență medicală de la Direcția de Patrimoniu a Primăriei Târgu-Jiu, mai precis din rețeaua școlară, detașată la DSP Gorj, pentru a păstra legătură cu izolații și carantinații din județ, a fost depistată cu COVID 19. Aceasta împărțea un biroul în incinta Palatului Administrativ din Târgu-Jiu, fostul BEJ Gorj, cu alte 4 colege. Ancheta epidemiologică a DSP este în curs dar, deja 7 colege ale asistentei sunt în izolare la domiciliu, plus familiile lor. Rezultatul la testul asistentei a fost dat cu o oră în urmă. În biroul din Palatul Administrativ se va face dezinfecție.

Asistentă medicală confirmată cu coronavirus s-a simțit rău din 22 mai, când a intrat în concediu medical, susțin reprezentanții DSP Gorj.

 

1 COMENTARIU

  1. Reprezentantii DSP sa transmita acestor cadre medicale scolare (medici si asitente) deciziile de detasare, daca tot se sustine ca au fost detasate! Acestea lucreaza inclusiv in zilele de sambata si duminica, si toate sarbatorile legale incepand cu 18.03.2020, si pana in prezent, zile pentru care nu au primit libere si care nici nu au fost platite. Apropo, vedeti sa nu uitati sporul pentru lucru in zilele de samabata, duminica si alte sarbatori legale! Ca nu suntem prosti, mai citim si noi, ne mai consultam cu avocati! Binenteles ca salaraiatii D.S.P. au primit contravaloarea orelor suplimentare, ca de: ,,suntem cei mai tari in pandemia asta”! Gresit domnilor! Pana aici! Daca va considerati mai presus de lege va inselati! Si nu mai incercati cu amenintari! Nu suntem copii sa ne speriam asa usor, suntem cu bun simt, dar nu prosti! Apropoo, poate se sesizeaza si liderul de sindicat! Si poate verifica si Curtea de Conturi (ca tot este in contol la D.S.P) salarizarea personalului detasat de la Directia de Patrimoniu la D.S.P Gorj!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here