Articole vestimentare, în trend în sezonul primăvară-vară

942

Nu orice nouă colecție care apare în săptămânile modei de la Paris, Milano, New York va reprezenta un trend, dar putem aproxima cu oarecare precizie care vor fi preferatele din noul an, după felul în care evoluează atât colecțiile brandurilor internaționale, cât și modul în care arată moda street style.Ca să fii singură că începi să construiești garderoba perfectă pentru primăvară-vară 2020, iată câteva piese de bază care ar trebui să-și găsească loc în garderoba ta dacă îți dorești să fii în trend.

Body-ul
Una dintre piesele vestimentare la modă în 2020 este body-ul. Fie că este un body simplu cu decolteu rotund, unul cu imprimeuri colorat sau în stilul anilor ’80 cu decolteu statement, body-urile vor fi piesele de bază pe care să le porți cu jeanși în 2020. Astfel, body-ul este una dintre aceste tendințe ale anului 2020, care arată excelent și îți pune perfect talia în evidență. Bineînțeles, reconfigurat, dar și asortat cu diverse alte piese vestimentare, cum este sacoul, body-ul poate avea un impact foarte puternic asupra întregului look.

Cămașa albă reinterpretată
Albul strălucitor va fi un element de bază în vestimentația din 2020, de aceea cămașa albă se va regăsi printre piesele în tendințe. Dar, nu oricum, ci reinterpretată, cu croieli și elemente decorative speciale. Pentru stilul casual această opțiune modernă poate îți va transmite o impresie de prospețime și ținută impecabilă.

Safari style
Unul dintre trendurile din moda street style 2020 este stilul safari. Acest trend pare oportunitatea perfectă de a reveni la ceea ce înseamnă natură sau se pare că moda se îndreaptă spre noi orizonturi care încurajează acest jungle look. De altfel, stilul safari a parcurs de-a lungul anilor un drum lung până să fie recunoscut, mai ales datorită versiunii anilor ’60 Yves Saint Laurent.

Moda anilor ‘70-80
Ținutele în stilul anilor 1970 – 1980, cu bluze și rochii înflorate, umeri înalți, pantaloni scurți de ciclism, materiale strălucitoare de tip disco, se întorc. „Haute bohemian bourgeois” este definiţia stilului abordat de Hedi Slimane în noua colecţie şi este cât se poate de potrivit. Pentru nostalgicii anilor ‘70, dar şi a iubitorilor stilului vestimentar parizian, colecţia de primăvară/vară 2020 este potrivirea perfectă.
Sursa: framboise.ro
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here