Argint și bronz pentru elevii de la Palatul Copiilor Târgu-Jiu

829

În perioada 30 iunie – 5 iulie 2019 s-a desfășurat la Vitnytsa, în Ucraina, Campionatul Mondial de RadioOrientare (Radiogoniometrie) pentru Tineret. Lotul României a fost format din șapte sportivi dintre care șase sunt gorjeni, de la Palatul Copiilor Târgu-Jiu, Cercul de Radiogoniometrie și Orientare, lot coordonat profesorul Adrian Marcu, tot de la Palatul Copiilor Târgu-Jiu.
Competițiile s-au desfășurat pe parcursul a trei zile, alergându-se în trei zone diferite, atât ca vegetație, cât și ca diferență de nivel. Probele la care s-a alergat au fost: classic 3,5 MHz, sprint și classic 144 MHz, lungimile traseelor fiind între trei și șase kilometri zilnic, în funcție de categoria de vârstă și sex.
,,Rezultatele obținute de sportivii noștri sunt unele excepționale, ei obținând următoarele distincții: echipa masculină de maxim 14 ani – medalia de argint – proba 3,5 MHz și medalia de bronz – proba de 144 MHz; echipa feminină de maxim 14 ani – locul 4 – proba 3,5 MHz, respectiv tot poziția cu numărul 4 la proba de 144 MHz”, a declarat profesorul și coordonatorul lotului, Adrian Marcu.
Echipa masculină a fost compusă din Uricanu Mihai – Palatul Copiilor Târgu-Jiu, Moțăscu Eduard – Palatul Copiilor Târgu-Jiu și Petrovici Victor – Palatul Copiilor Târgoviște. Totodată, echipa feminină a fost compusă din Vlăduț Evelina, Mischiu Ana Maria, Sandu Georgiana și Cornescu Andreea, toate sportivele provenind de la Palatul Copiilor Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here