Are 24 de ani și vrea să fie primar la Novaci

2683

S-a înscris în competiția internă a PLUS pentru desemnarea candidaților la alegerile locale și vrea să fie primar al orașului Novaci din județul Gorj. Este vorba de tânărul Cătălin Pilea, fost recrutor, comunicator și responsabil IT în PLUS Gorj.

Cătălin Pilea are 24 de ani și a locuit cinci ani în Sibiu, unde a absolvit facultatea și masterul. Deși Sibiul i s-a părut ofertant în privința locurilor de muncă, posibilităților de dezvoltare personală și alternativelor de relaxare, s-a întors la Novaci, unde și-a deschis o afacere.
Spune că este conectat la pulsul comunității, iar candidatura lui, asemenea multor altora, vine ca răspuns la neajunsurile din localitatea de domiciliu.
Cătălin Pilea este membru PLUS din ianuarie 2019 și, în primele luni de la înființarea partidului, a fost recrutor, comunicator și responsabil IT în PLUS Gorj.
În prezent este coordonator al Comunității Locale PLUS Novaci-Baia de Fier-Polovragi, cea mai mare comunitate PLUS din Gorj.
Cătălin își propune să atragă investitori în Novaci, pentru ca novăcenii să aibă locuri de muncă, să acceseze cât mai multe fonduri pentru dezvoltarea orașului și să creeze cât mai multe facilități pentru localnici și turiști, astfel încât oricare dintre oamenii din Novaci să își dorească să rămână acasă.
I.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here