Aproape 60 de participanți, la Rando Carpaţi

460

Clubul Montan White Wolf Baia de Fier a organizat, în colaborare cu Direcţia Judeţean[ pentru Sport şi Tineret Gorj, o nouă ediţie a competiţiei Rando Carpaţi. În acest an, 58 de persoane au participat la probele concursului. Co-organizatori au fost Federaţia Română de Orientare – Bucureşti,  Federaţia Română Sportul Pentru Toţi – Bucureşti şi Asociaţia Judeţeană Sportul Pentru Toţi – Târgu Jiu.

La sfârşitul săptămânii trecute, mai exact în data de 18 iunie, în Baia de Fier şi Polovragi s-a desfăşurat rando carpati (2)competiţia Rando Carpaţi. Prin organizarea Rando Carpaţi s-a urmărit dezvoltarea spiritului de solidaritate şi fairplay, participând echipe formate din două persoane care se ajută reciproc pentru a parcurge întregul program. De asemenea, un alt obiectiv a fost dezvoltarea abilităţilor de orientare: pe rando carpati (3)tot parcursul traseului, competitorii trebuind să ştie cu exactitate care este poziţia lor pe hartă şi pe teren, dar şi dezvoltarea perspicacităţii: la categoria Open echipele susţinând o probă teoretică, unde au rando carpati (7)răspuns la o serie de întrebări despre zonă.

Participanți din Gorj, Dolj, Vâlcea, Brașov, Prahova, București
La cea de-a V-a ediţie a Rando Carpaţi au participat 64 de persoane, din care 58 externi, din Dolj, Vâlcea, rando carpati (4)Brașov, Prahova, București. Programul competiţiei a fost următorul: vineri, 17 iunie 2016, între orele 12.00 – 21.00 sosirea participanţilor, iar de la 20.00 la 21.00 – şedinţa tehnică. Sâmbătă, 18 iunie 2016, 08.15 – 08.30 ședința tehnică; 09.00 – START proba Orientare Sportivă categoria Elite; proba de rando carpati (5)Cunoaștere Zonă categoria Open – 10.00 – START- proba Orientare Sportivă categoria Open; proba Raid rando carpati (6)Orientare – categoria Elite; 11.00 – START- proba Raid Orientare – categoria Open; 19.30 – festivitatea de premiere.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here