Apelul primarului din Motru

673

Având în vedere creșterea accelerată a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, Spitalul Municipal Motru internează și tratează pacienți infectați cu Covid, celelalte centre și spitale din județ funcționând la capacitate maximă.

Cu toate că Spitalul Motru are în dotare aparate de oxigen, în urma discuțiilor purtate cu managerul spitalului, primarul Cosmin Morega spune că este nevoie de concentratoare de oxigen suplimentare. Pentru asta face un apel public la persoanele fizice și juridice din zona Motru pentru a achiziționa aceste concentratoare de oxigen care sunt foarte necesare la acest moment pentru pacienții internați.

„Totodată, fac un apel către toți cetățenii și în special la cei din zona Leurda, de unde s-au prezentat mai multe persoane în vârstă cu simptome Covid, să respecte măsurile de distanțare socială, deoarece în această perioadă rata de infectare crește foarte rapid riscând ca la sfârșitul săptămânii aceasta să depășească indicele de 3 și să intrăm în scenariul roșu, lucru care nu este de dorit pentru Motru. Împreună putem să ajutăm și să ne ajutăm pentru a trece cu bine peste această perioadă, care nu se configurează a fi una tocmai bună”, spune primarul Morega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here