Apel umanitar, Flavian are nevoie de ajutor pentru a învinge leucemia

552

Voican  Flavian, în vârstă de 7 ani, domiciliat în municipiul Târgu-Jiu, era un băiat vesel, energic, sănătos, până la sfârşitul lunii noiembrie, când a fost diagnosticat de Leucemie acută mieloblastică M1. În doar câteva zile boala a evoluat  la M3, deşi  lui Flavian i se administrează tratament cu citostatice.   Părinţii au reuşit să facă demersuri pentru a-l duce pe băiat în Italia unde i se va face un transplant de măduvă. Practic, aceasta este singura şansă de vindecare a băiatului. Pentru ca intervenţia să se poată realiza, familia Voican are nevoie de sprijin financiar.
Cei care pot şi doresc să-l ajute pe  Flavian o pot face fie în contul în lei  RO36RNCB0149143953920001 şi în cel în euro RO09RNCB0149143953920002.
Ambele conturi sunt deschise la BCR pe numele Voican Flavian.

2 COMENTARII

  1. Bunul Dumnezeu sa iti dea multa sanatate, sa te faci bine si sa te bucuri de copilarie ca orice alt copil. Credinta in Dumnezeu si totul va fi bine !

  2. Am depus 30 ron ,nu este o suma importanta dar daca ne vom aduna mai multi vom ajuta aceasta familie sa treaca peste acest necaz.Va rog ,din putin se face mult cu vointa lui Dumnezeu……..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here