Aparatură de 3 milioane de lei pentru un spital din Gorj

623

Spitalul Orășenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu” din Bumbești-Jiu va fi dotat cu aparatură și echipamente medicale de peste 3,3 milioane de lei, în vederea gestionării crizei de Covid-19. Finanțarea este din fonduri europene.
Din luna iulie, spitalul din Bumbești-Jiu a fost desemnat să trateze pacienți cu forme ușoare de COVID-19.
„Prin încheierea acordului-cadru privind furnizarea de aparatură medicală, spitalul urmărește înlocuirea aparaturii medicale care prezintă un grad ridicat de uzură fizică și morală, cât și dotarea cu aparatură medicală de nouă generație care este absolut necesară pentru efectuarea intervențiilor cu asigurarea celui mai înalt grad de calitate al serviciilor medicale. Achiziția de echipamente protecție medicală și echipamente pentru decontaminare va asigura un nivel ridicat al calității actului medical prin acordarea de servicii medicale de înaltă protecție pacienților suspecți/confirmați cu COVID-19”, potrivit documentației.
Licitația este una deschisă, iar contractul a fost împărțit în 20 de loturi. Pe lista de achiziții se găsesc, între altele, lămpi bactericide UV, nebulizatoare, sterilizator cu abur, concentrator oxigen, injectomate, ventilatoare, dar și un frigider mortuar cu două încăperi.
Echipamentele medicale vor fi livrate în baza unor comenzi emise de spital, în termen de maximum 60 de zile calendaristice de la emiterea comenzii.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 ianuarie 2021.
Spitalul Orășenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu” Bumbești-Jiu este împărțit în cinci secții, având un număr total de 112 paturi.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here