Apărați-le candoarea!

2618

În contextul agresiunii propagandei LGBTQ față de minori, a multiplelor fenomene de acest gen, reprobabile și de nepermis într-o societate evoluată, abuzuri psiho-emoționale ce afectează grav integritatea, educația, comportamentul, sănătatea mentală deci în fond viitorul noilor generații… Ne afirmăm opoziția radicală față de astfel de atitudini la nivel publicitar și cu atât mai mult la nivel social-educațional!
Minorii prin însuși statutul lor social sunt considerați în mod obiectiv fragili, influențabili, vulnerabili, inocenți, lipsiți de discernământ în ceea ce privește alegerea diferitelor modele comportamentale.
De aceea, minorii sunt în mod justificat apărați prin lege, din punct de vedere al diferitelor fenomene ce pot avea repercursiuni asupra dezvoltării lor psiho-afective, iar educația privitoare la sexualitate este legiferată în sensul normalității.
În consecință considerăm că orice campanie media, orice „tentativă” de programă școlară, reclamă și publicitate care promovează pentru minori abaterile de la identitatea de gen, fluiditatea de gen, schimbarea sexului sau homosexualitatea sunt „crime în masă” de ordin psihologic, atitudini infanticide care vor provoca efecte negative extreme, „răni” ireversibile pentru generațiile viitoare.
Fiind cunoscut faptul că sexualitatea are un rol important în dezvoltarea psiho-afectivă a individului, o astfel de propagandă LGBTQ va duce la psihoze, afectarea dezvoltării personale, confuzii cognitive, deviații de comportament, probleme de identitate la nivel psihologic, etc… sindromuri grave care vor afecta iremediabil generațiile supuse unor astfel de tratamente de abuz psihologic … atentat la pudoarea lor!
În consecință susținem:
Interzicerea oricăror tentative publice de a modifica educația minorilor altfel decât în sensul normalității;
Cu fermitate și pe deplin suntem alături de asociațiile de părinți, ONG-uri, etc… ce activează în acest sens, al apărării minorilor față de astfel de fenomene nocive;
Cerem în mod ferm și intrasigent eliminarea oricărei propagande LGBTQ față de minori și stipularea ei prin lege!
Suntem alături de copiii acestei țări …. și le apărăm candoarea!
Filiala Gorj a Partidului Alternativa Dreaptă se aliniază cu devotament la susținerea aspirațiilor și intereselor cetățenilor noștri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here