Anunțul AJOFM Gorj pentru angajatorii gorjeni!

4538

Angajatorii din judeţul Gorj beneficiari de subvenţii ale AJOFM vor depune documentele necesare plaţii acestor subvenţii, aferente lunilor februarie şi martie ( care trebuie depuse în lunile martie şi aprili ), într-un singur exemplar, în spaţiul special amenajat din holul instituţiei/parter sau le vor transmite prin poştă la adresa: Târgu Jiu, str Lt. Col. D. Petrescu, nr 1, cod poştal 210182. Angajatorii care beneficiează de semnătură electronică, pot transmite online documentele de plată și pontaj, pe adresa  ajofm@gj.anofm.ro

Persoanele care sunt înregistrate cu debite la bugetul asigurărilor de şomaj vor achita aceste debite la bancă prin virament bancar sau la poştă prin mandat poştal, în contul deschis la Trezoreria Târgu Jiu numărul RO96TREZ29A680700570100X.

”Rugăm toţi beneficiarii serviciilor noastre să dea dovadă de înţelegere şi maximum de responsabilitate în relaţia cu angajaţii instituţiei, sens în care: vor păstra o distanţă de cel puţin un metru faţă de persoana din faţa lor; vor informa angajaţii instituţiei dacă au călătorit în ultimele 15 zile în zone cu risc în ţară şi în străinătate”, au transmis reprezentanții AJOFM Gorj.

Mai multe detalii în Gorjeanul de mâine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here