Anunț uluitor: Soacra Deliei vrea să înfieze un copil

1109

A fost bucurie mare, luni, în comuna Turburea. Îndrăgita cântăreață Delia a mers, după concertul susținut pe Insuliţa Jiului, să-și viziteze soacra, spre bucuria vecinilor care au privit-o îndelung, până când a intrat în casă. Artista a luat cu ea întreaga echipă, din care nu a lipsit nici sora ei mai mică. Și de această dată, Ioana Munteanu a reușit să-i surprindă cu multitudinea de preparate culinare. Fiul său, Răzvan, nu a putut să o însoțească pe Delia, însă a promis că va veni peste câteva zile în Gorj, ca să-și vadă părinții. ”La aperitiv, dintre toate, am fost inspirată cu fasolea bătută, nu le mai trebuia nimic apoi. Le-a plăcut la nebunie. Delia a zis să-i dau și la pachet fasole bătută, i-am dat și salată, niște ouă, castraveți. Zicea Răzvan că trece el pe aici și o să-i dau lui mai multe. El nu a fost acum. A avut de semnat un contract pentru Carla’s Dreams. Dacă Delia nu va fi ocupată s-ar putea să vină cu el. I-am dat și o lădiță de căpșuni la pachet. Le-am făcut și tort. Unul dintre ei m-a întrebat cât timp mi-a luat să gătesc atât de mult. Dar le fac repede. Au fost șapte persoane, în total. Au mâncat în foișor”, a declarat Ioana Munteanu, în exclusivitate pentru Gorjeanul.

Sfaturi de la ”mama soacră”
Delia și Răzvan Munteanu s-au căsătorit civil în vara anului 2012, la Poarta Sărutului din municipiul Târgu-Jiu. După ani la rând petrecuți împreună, din ce în ce mai mulți apropiați i-au întrebat dacă își doresc să devină părinți. Sătulă să răspundă când își va face timp pentru a deveni mamă, artista a vorbit despre acest subiect într-un articol pentru o platformă online dedicată femeilor. ”Treaba cu copilul mă enervează cam la fel de mult pe cât îi deranjează imigranții pe extremiștii de la noi. Acum recunosc că nu a fost mereu aceeași temă.
Acum ceva vreme era: «tu când te măriți că trece timpul și o femeie nemăritată nu e o femeie împlinită». Înainte de asta era: tu când îți faci o carieră serioasă, ce e cu muzica asta, că doar nu se câștigă cine știe ce din ea și o femeie fără o carieră serioasă nu e o femeie împlinită (…)Ești egoistă dacă nu faci un copil! Da, recunosc. Mă iubesc mult și încerc să fiu cât de mult prezentă în viața mea. Admit. Sunt vinovată”, mărturisea Delia, anul trecut. Soacra sa susține că creșterea unui copil nu e chiar floare la ureche. ”Cum sunt vremurile de imprevizibile nu poți să știi ce se întâmplă de pe o zi pe alta. Și să ai și grija unui copil, pe care ți-l asumi, cu prezent, cu viitor, cu totul, nu e ușor. Nu mai sunt lucrurile cum erau pe vremuri, că m-am angajat și gata. O afacere iar nu știi cum evoluează, o voce, tot așa, îți distrugi coardele vocale și muțești odată. Un copil e o grijă pentru tine. O fi o fericire, când gângurește, dar tot timpul trebuie să te gândești să-l faci ceva, nu să-l lași la voia întâmplării. De un copil trebuie să te ocupi. Eu am fost o mamă foarte exigentă cu copiii mei. Nu le-am permis foarte multe lucruri. Ei au muncit când au fost de prin clasa a VI-a, la una cu noi, la țară. Nu au fost fără responsabilitate. Eu am investit foarte mult în educația lor. Nu au fost în discoteci. Dacă nu îi dai unui copil ce să facă, poți să-i lași moștenire Bucureștiul și în trei zile îl face praf. Sfatul meu este să se gândească foarte bine, să își asume ce presupune un copil. Dacă aș fi tânără, nici nu știu ce aș face”, declară Ioana Munteanu.

Își dorește să înfieze un copil
Mama lui Răzvan a făcut gesturi de omenie, în repetate rânduri. Recent, Ioana Munteanu a ajutat o familie din Târgu-Cărbunești, pusă la grea încercare. S-a gândit chiar și să înfieze un copil pentru a-i oferi căldura unei familii. ”Răzvan își dorește foarte mult un copil, Delia și ea, dar nu au nici timp. Ei sunt mereu cu noi proiecte, însă anii și trec. Un copil trebuie să îți spună mamă și tată, nu bunicule și bunică. Dacă nu, sunt destui copii săracii, fără mamă, fără tată, luăm unul de acolo sau doi sau trei. Pe mine mă bătea gândul de multe ori să înfiez, că mă impresionează. Aș lua eu unul, dar nu știu dacă mi-l dau la vârsta mea. Am văzut unul odată la televizor, era la liceu, dar l-au înfiat unii din București. Chiar bebeluș nu l-aș lua, dar undeva pe la un an și ceva da. Aș avea răbdare”, a mai spus soacra Deliei, în exclusivitate pentru Gorjeanul.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here