Angajator din Lelești, sancționat de ITM Gorj

780

Un angajator din comuna Leleşti, cu obiect de activitate reparaţii auto, a fost amendat, săptămâna trecută, cu suma de 20.000 de lei pentru muncă fără forme legale de angajare. În timpul unui control inopinat al inspectorilor de muncă, la angajatorul respectiv a fost depistat un bărbat, în timp ce presta activitate ca şi operator calculator, fără a avea încheiat în formă scrisă un contract individual de muncă.

„În perioada 10.02.2020-14.02.2020, au fost efectuate 42 de controale în domeniul relaţiilor de muncă şi securităţii şi sănătăţii în muncă, pentru deficienţele constatate fiind aplicate amenzi în cuantum total de 36.000 de lei şi dispuse 90 de măsuri pentru remedierea acestora”, a declarat George Octavian Romanescu, inspector şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

1 COMENTARIU

  1. Domnii de la ITM nu verifica si Primariile unde Primarii se comporta ca si Patornii ( vezi primaria TURCINESTI unde se maresc salarile dupa ureche si cum vrea primarul si secretarul , adica la unii da la altii ba)Scuzati au aceiasi culoare politica( Primarul /Romanescu)
    Somn usor incontinoare……

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here