Angajat CEO, răpus de coronavirus. Ce spune compania!

2203

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a fost răpus de coronavirus. Salariatul de 54 de ani își desfășura activitatea în cadrul ELCFU Motru. Ultimul post lucrat a fost în data de 31 martie, după care a intrat în concediu de odihnă.

„În data de 13.04.2020, în timp ce se afla în concediu de odihnă, s-a prezentat la medicul de familie reclamând probleme respiratorii. I-a fost prescris tratament medicamentos și i-a fost eliberat certificat de concediu medical.

În continuare, starea de sănătate a acestuia s-a degradat, iar în data de 02.05.2020 a solicitat ambulanța și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Tr. Severin, unde a rămas internat. I-au fost recoltate probe biologice, dar testul coronat a fost neconcludent. I-a fost repetat testul, care în final a ieșit Pozitiv SARS Cov2.

În ciuda eforturilor depuse de personalul medical al spitalului, salariatul nostru a decedat în data de 05.05.2020. La locul de muncă nu s-au identificat contacți, acesta nefiind prezent în activitate de 35 de zile.

Complexul Energetic Oltenia transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, anunță compania.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here