Angajat al CEO, transportat în stare gravă la București

293

Un bărbat de 45 de ani, angajat al Complexului Energetic Oltenia, la Cariera Tismana, a fost transportat, marți seara, la Spitalul Clinic de Urgență ”Bagdasar- Arseni”, după ce a fost rănit în timp ce se afla la serviciu. Acesta s-a lovit la cap.
”Lucrează la Complexul Energetic Oltenia, la Tismana. În timp ce cobora pe calea de acces a unui excavator, acesta a alunecat și s-a lovit cu capul de partea mobilă a scării. Are 45 de ani și este căsătorit”, a declarat George Romanescu, șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj. Inițial, victima a fost transportată la spitalul din Rovinari, însă medicii au dispus transferul la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu-Jiu. Starea de sănătate, însă, s-a înrăutățit. ”A fost dus la București pacientul, cu salvarea. A fost preluat marți la ora 20.54, fiind transportat la spitalul Bagdasar – Arseni, de la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu-Jiu”, a precizat Marinică Niculescu, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.
Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul și dacă salariatul a respectat regulile de securitate a muncii.
Loredana Fîciu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here