Angajări la arestul Poliției Gorj

345

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj organizează concurs pentru ocuparea a două funcţii de ”șef schimb II”, la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. ”Funcţiile sunt prevăzute cu gradul profesional maxim de agent sef principal de poliţie, iar recrutarea se realizează cu personal din sursă internă. La concurs pot participa candidați care și-au desfășurat activitatea în următoarele specialități asimilate: investigații criminale, investigarea criminalității economice, combatere a criminalității organizate, arme explozivi și substanțe periculoase ( în care polițistul a avut calitatea de organ de cercetare al poliției judiciare), control intern, juridic, ordine publică, poliție rutieră, poliție transporturi, intervenții și acțiuni speciale)”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.

Candidații trebuie să nu fie cercetați disciplinar, să aibă calificativul de cel puţin «bine» la ultimele două evaluări anuale de serviciu și să fie agenţi de poliţie, absolvenţi de studii medii, cu diplomă de bacalaureat.

Concursul va avea loc la sediul IPJ Gorj, pe 18 mai, la ora 12.00, iar examenul va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale.

”Evaluarea interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Nota de promovare este minim 7,00, fiind declaraţi admiși primii doi candidați, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la interviul structurat pe subiecte profesionale. Înscrierea candidaţilor se va face pe bază de cerere şi dosar de recrutare în volum complet depus până la data de 20 aprilie 2017, ora 16.00, la sediul IPJ Gorj – Serviciul resurse umane”, au mai precizat reprezentanții Poliției Gorj. (L.F.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here