Andrei Burlacu a ajuns la Concordia

665

Atacantul Universității, Andrei Burlacu (23 de ani), a ajuns în liga secundă. Fotbalistul pe care Craiova l-a împrumutat, la începutul sezonului, la Chindia Târgoviște va evolua până la finalul campionatului pentru trupa ilfoveană. Înțelegerea jucătorului născut în Botoșani cu trupa din Bănie expiră în această vară.
,,Am semnat cu Burlacu. Ni l-am dorit foarte mult. După ce şi-a reziliat contractul cu Chindia am avut discuţii cu el. Băiatul a fost foarte corect cu noi. A avut o oportunitate mai bună de a merge în altă parte, dar, până la urmă, a venit la noi. E un jucător bun din punctul meu de vedere, la fel ca și ceilalţi pe care i-am adus în această iarnă. Acum chiar vom avea o concurenţă pe toate compartimentele. El o să concureze pentru un post de titular cu Safsaf, Gliga, Ciucureanu, Păun, ăştia doi sunt underi, Bilal, Hristov, Ivanovici. Joacă în banda stângă sau dreapta, depinde ce zice antrenorul, cum se simte şi el bine”, a spus, pentru Liga2.ro, Cristian Tănase, preşedintele Concordiei Chiajna.
Burlacu nu a ascuns că ar vrea să continue la Craiova, dar știe că trebuie să treacă peste o perioadă mai puțin bună din punct de vedere fotbalistic. Tânărul jucător a evoluat în 14 partide pentru Chindia, reușind un singur gol.
,,Dacă cei de la Chindia mă anunţau înainte de plecarea în cantonament că nu se mai bazează pe mine, era altceva. Acum timpul e foarte scurt şi tot ce-mi rămâne e să merg în Liga 2, chiar dacă voi face un pas în spate. Vreau să demonstrez că sunt un bărbat puternic, că mă bazez doar pe mine. Merg cu gândul de a juca în aceste trei luni, de a avea plăcere faţă de fotbal şi pasiunea mea să mă readucă la o echipă de top în prima ligă. Din vară vreau să mă întorc la Craiova şi apoi să vedem ce-şi mai doresc cei de acolo de la mine”, a spus Burlacu. În cariera sa, Andrei Burlacu a mai jucat la Poli Iaşi și FC Botoșani.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here