Andreea Pîşcu, pe podium la crosul Giurgiu-Ruse!

650

Sute de participanţi au luat startul, sâmbătă dimineaţa, la ”Free Spirit Run Giurgiu-Ruse”, un cros internaţional. Traseul, care a măsurat 15 km, a pornit de la Turnul Cu Ceas din municipiul Giurgiu, a traversat Podul Prieteniei, și a avut ca punct final centrul oraşului bulgar Ruse.
Aşa cum era de aşteptat, cei mai mulţi competitori au fost din cele două ţări vecine, dar la întrecere au fost prezenţi şi atleţi din afara Europei. Crosul a fost organizat de Cluburile sportive Dunav Ruse și Dunărea Giurgiu, în parteneriat cu Primăriile Ruse, respectiv Giurgiu. Gorjeanca Andreea Pîşcu a venit pe locul al doilea, iar antrenorul emerit de la CS Pandurii, Ion Bură, spune că traseul le-a pregătit pe românce pentru campionatul european.
“Au participat sportivi de talie europeană şi mondială pentru că au fost premii destul de mari. Competiţia fetelor a fost dominată de sportivele oltence. Ancuţa Bobocel, care este legitimată la CS U Craiova, a luat locul I, iar pe locul doi, la 8 secunde de Ancuţa, s-a clasat Andreea Pîşcu, legitimată la CS Pandurii Tg-Jiu. Au învins sportive de talie internaţională, într-o competiţie de o asemenea anvergură, şi asta arată că echipa de cros a României este bine pregătită, şi se va clasa pe un loc cât mai bun la campionatul european din luna Decembrie”, a declarat Bură.
Competiția” Free Spirit Run Giurgiu-Ruse” se dorește a fi una anuală, iar în 2017 startul se va da din oraşul bulgar, iar sosirea va avea loc la Giurgiu.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here