Amenzi printre comercianţii din Piaţa Centrală

371
O razie a poliţiştilor în Piaţa Centrală din Tîrgu Jiu s-a încheiat cu amenzi de câte 1000 de lei pentru patru patroni. Sancţiunile au fost date pentru că cei în cauză nu aveau, de regulă, acte pentru marfa scoasă la vânzare.

Oamenii legii au confiscat, din această cauză, bunuri în valoare de aproape 2300 de lei. Blugi, curele pentru pantaloni sau costume de trening şi pantofi sport se numără printre mărfurile confiscate din Piaţa Centrală.

Poliţiştii au verificat cu această ocazie 9 localuri şi 14 agenţi economici, acţiuni similare având loc în săptămânile trecute şi în celelalte pieţe sau târguri din oraş, inclusiv renumitul „Coleus”, unde sunt vândute haine la mâna a doua, dar şi multe mărfuri noi, de regulă furate şi aduse din Occident. Cu o amendă de 1000 de lei s-a ales şi un bărbat din Ploieşti care a fost depistat de poliţiştii din Runcu în timp ce încerca să vândă diferite bunuri de uz casnic pentru care, de asemenea, nu avea acte de provenienţă. Marfa, în valoare de 250 de lei, i-a fost confiscată pe loc.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here