Amenzi de Dragobete

372
Jandarmii gorjeni au avut mult de lucru ieri, aplicând mai multe amenzi contravenţionale. Aceştia au dat amenzi pentru consum de alcool în loc public, pentru provocare şi participare la scandal dar şi pentru tăiere ilegală de material lemnos.

P. Mihai, în vârstă de 21 ani, din municipiul Târgu-Jiu, J. Emilian, în vârstă de 19 ani din oraşul Târgu-Cărbuneşti şi M. Mihai, de 20 ani din comuna Scoarţa, au primit amendă în valoare de 100 lei fiecare. Aceştia au consumat băuturi alcoolice într-un loc public, mai exact pe strada Victoriei din Târgu-Jiu. Alţi doi gorjeni au fost amendaţi de către jandarmi, pentru că au fost depistaţi pe raza comunei Cîlnic când tăiau ilegal trei arbori. Astfel, numiţii B. Ion, în vârstă de 38 ani, din localitate şi B. Claudiu, de 21 ani, din Târgu – Jiu, sustrăgeau material lemnos din pădurea Seuca, aparţinând Ocolului Silvic Târgu Jiu. Procesele verbale de constatare a contravenţiilor vor fi trimise la Ocolul Silvic Târgu Jiu pentru stabilirea sancţiunilor.
„Costicii” din Crasna sunt violenţi
Doi locuitori ai comunei Crasna, mai exact Costică P., de 56 de ani şi Costică P., de 50 de ani, au fost sancţionaţi contravenţional pentru că au provocat scandal. Primul dintre ei a agresat o femeie de 65 de ani din Târgu – Jiu, pe o stradă din municipiu. Cel de-al doilea Costică a devenit violent faţă de un alt bărbat, un târgujian, în vârstă de 42 de ani cu care s-a luat la bătaie pe fondul consumului de alcool. Cei doi se aflau într-un bar din Târgu-Jiu.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here