Amendaţi pentru iconiţe

2099

Doi bărbaţi din judeţul Hunedoara au fost amendaţi la Târgu Jiu fiindcă vindeau, fără autorizaţie, obiecte de cult religios. „În timpul serviciului de patrulare, polițiștii locali au depistat, miercuri, pe strada Victoriei din municipiul Târgu Jiu, zona pietonală, două persoane de sex masculin, din județul Hunedoara, în timp ce comercializau icoane de mici dimensiuni”, a anunţat Poliţia Locală Târgu Jiu.

Tinerii au fost conduși la sediul Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu, pentru a fi identificați. În urma verificărilor efectuate, polițiștii locali au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.000 de lei și au confiscat un număr de 67 obiecte de cult.

2 COMENTARII

  1. Cum să amendezi acești oameni care de disperare să cumpere o paine pt copii lor, vindeau si ei.Astea sunt infractorii? Să amendeze si să confiste averile celor care le au facut ilegal.Rusine politiei locale Targu Jiu.

  2. Adevarul e ca prinderea celor care au vandut ilegal niste iconite plastifiate reprezinta un act de mare curaj al politie locale. O asemenea actiune a politie locale nu trebuie sa treaca neconsemnata in presa locala.
    Vai de voi si de agentii care au stat la poza, de parca ar fi eroii Gorjului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here