Amendat pentru o căruţă cu fân

421

fanUn târgujian a primit amendă de la oamenii legii pentru că a blocat traficul rutier pe o stradă din municipiu… cu fân. Acesta transporta fân cu o căruţă şi, într-o curbă, a căzut o canitate mare de fând pe carosabil, blocând circulaţia.

Ion M., de 42 de ani, din Târgu-Jiu, se deplasa pe strada Hidrocentralei din Târgu-Jiu, cu o căruţă în care avea fân. Pentru că nu îl aranjase cum trebuie în căruţă, la intersecţia cu strada Lotrului bărbatul a pierdut o parte din încărcătură, blocând circulaţia pe un sens de drum.

Oamenii legii au fost anunţaţi de acest lucru chiar de către un participant la trafic ce s-a trezit în imposibilitatea de a ajunge la destinaţie din cauza fânului de pe stradă. „Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către un participant la traficul rutier, despre faptul că pe strada Hidrocentralei, un sens de circulaţie este blocat cu fân. Poliţiştii rutieri care au ajuns la faţa locului au stabilit că Ion M., de 42 ani, din localitate, în timp ce conducea căruţa personală încărcată cu fân, din cauza faptului că nu şi-a asigurat încărcătura corespunzător, aceasta a căzut pe partea carosabilă blocând un sens de circulaţie”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Strada a fost, într-un final, curăţată şi traficul reluat. Căruţaşul a primit, pentru această peripeţie, o amendă în valoare de 540 de lei.

Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here