Altercație între un asistat social din Căminul Colegiului Auto ,,Traian Vuia” și paznicul școlii! Amendă de la poliție pentru tânăr

1329

Un incident a avut loc, joi seara, în incinta Colegiului Auto ,,Traian Vuia” din Târgu-Jiu, evenimentul fiind creat de un tânăr asistat social care locuiește în căminul situat în incinta școlii. Aflat în stare de ebrietate, respectivul a fost atenționat de către paznicul școlii să lase muzica mai încet din mașina lângă care se afla, împreună cu alți asistați din cămin, și să nu mai consume băuturi alcoolice. Reacția respectivului a fost violentă, aducând injurii numeroase și amenințări salariatului unității de învățământ. Paznicul a anunțat conducerea școlii și poliția municipală, care a intervenit prompt și a stopat evenimentul, sancționându-l contravențional pe asistat.

Simion Popescu este unul dintre cei 80 de asistați ai căminului din incinta Colegiului Auto din municipiu, tinerii proveniți din case de copii ocupând întreg etajul trei al clădirii respective. În ciuda faptului că acesta trebuie să respecte niște reguli de conduită socială, căminul fiind în incinta unei școli, cu pază permanentă, respectivul a abuzat de încrederea autorităților și a organizat o mini-petrecere, joi seara, lângă mașina proprietate personală în curtea școlii. Paznicul Cristinel Cimpu susține că acest tânăr a dat muzica la maximum în mașină, și asculta împreună cu alți asistați cu geamurile deschise muzica la maximum, în timp ce consuma bere. La începutul evenimentului trei persoane i-au ținut companie tânărului, dar unii au mai plecat, grupul fiind completat cu alții.

Amendă la dublu
Paznicul unității i-a avertizat că comportamentul nu este unul corect și i-a transmis asistatului să oprească muzica, deoarece ora era trecută de 20.30, elevii erau în cămin, iar acest gen de gălăgie deranjează. Paznicul a fost ajutat de pedagogul de serviciu și de alt asistat, dar în ciuda insistențelor omul spune că Popescu nu s-a potolit. Din acest motiv, paznicul a solicitat intervenția Poliției Locale care a permis, inițial, ca potopul de injurii să continue la adresa salariatului, deși trecuse deja pe acolo un echipaj de la Poliția Municipală, care îl amendase pe Popescu. O amendă a primit asistatul și de la Poliția Locală Târgu-Jiu, care a consemnat totul într-un proces verbal. Alți asistați au intervenit, iar abia la miezul nopții acesta s-a retras în camera sa.

Amenințări repetate!
Paznicul susține că asistatul l-ar fi amenințat permanent că va fi dat afară, deși Primăria Târgu-Jiu ar trebui să ia o măsură cu cel recalcitrant. ,,Mulțumesc Poliței Municipale pentru felul cum a intervenit gestionând această situație, subliniez însă că mă tem în legătură cu amenințările la adresa mea. Asta deoarece asistatul a subliniat că ar avea credibilitate peste tot și mă va muta cu serviciul la o altă școală”, a declarat Cristinel Cimpu, salariatul liceului din municipiu.Potrivit paznicului, asistatul respectiv a mai comis fapte similare, dar măsurile care ar fi trebuit să fie luate cu acesta lipsesc cu desăvârșire.
ANAMARIA STOICA

3 COMENTARII

  1. Acest Cimpu este un impostor si un rauvoitor care impreuna cu marele inginer de sistem care se crede informatician, numitul enache cel sur, vor sa darame liceul din temelii.. Niste neica nimeni care au doua clase ca trenul si se cred stapani.

  2. Acesti doi papagali, cimpu si enache, sunt doi frustrați, nebagati in seama de nimeni, doi analfabeti, care din lipsa de ocupație vor sa iasa la rampa cu aceste mizerii, total neadevărate. Nu mai publicati aceste neadevaruri inainte de a proba veridicitatea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here