Alt concurs anulat la spital

542

Prea multe concursuri anulate la cel mai mare spital din judeţul Gorj. Motivele sunt aceleaşi aproape de fiecare dată: bareme greşite sau întrebări din afara tematicii de concurs. De această dată, comisia de examinare s-a împotmolit la concursul pentru ocuparea unui post vacant de lenjereasă. Managerul Gigel Capotă a fost obligat să anuleze proba scrisă şi să o reprogrameze.

Unsprezece femei s-au înscris pentru postul de lenjereasă în cadrul Biroului Administrativ, scos la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. Proba scrisă a fost susţinută, marţi, de către opt candidate, doar una reuşind să o promoveze, obţinând 93,34 de puncte. Restul participantelor au luat sub punctajul minim de 50 de puncte, nemaiputând participa la următoarea probă, interviul, programată pentru data de 31 mai. Nemulţumită de rezultat, una dintre candidate, care a obţinut 33,3 puncte, a contestat concursul şi a cerut reevaluarea lucrării. A motivat că baremul de corectare nu corespunde cu tematica de concurs şi că una dintre întrebări nu se regăseşte în fişa postului de lenjereasă.
În urma verificării acestor aspecte, managerul Spitalului Judeţean, Gigel Capotă, a dispus ieri, anularea probei scrise şi reluarea acesteia în maximum 15 zile lucrătoare.
Preşedintele comisiei de concurs a fost Ion Silviu Aninoiu, şeful Biroului Administrativ.
IRINA IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here