Alocări de aproape 100.000 de lei pentru noua ediție a Zilelor Municipiului Târgu-Jiu

920

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Târgu-Jiu organizează în perioada 20-26 mai cea de-a XIX-a ediție a Zilelor Municipiului Târgu Jiu 2019.

Manifestările ce vor fi organizate la Târgu-Jiu săptămâna viitoare includ spectacole, lansări de carte, expoziții, festivaluri, Parada Liceelor, Flash Mob în centrul orașului, concerte pe Insulița Jiului, acordarea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Târgu-Jiu, precum și noi stele pe Aleea Celebrităților. Joi, 23 mai, bine-cunoscuta formație The Motans va susține un concert de excepție în Piața Prefecturii, de la ora 21.00, iar duminică seară, pe 26 mai, pe scena de pe Insulița Jiului vor concerta formația Holograf și trupa The Dreamers, urmând ca spectacolele să fie urmate de un impresionant foc de artificii. ,,Vă invit să participăm împreună la cel mai așteptat moment al acestei primăveri – Zilele Municipiului Târgu-Jiu. Este, de fapt, un complex de evenimente pe care le-am pregătit în așa fel încât să satisfacă toate gusturile. Anul acesta mi-am propus ca, pe lângă elementele îndrăgite de târgujieni în anii precedenți, să venim cu multe noutăți-surpriză. Am acordat o atenție deosebită tinerilor din municipiu. Ne-au adus atât de multe rezultate extraordinare la concursuri școlare și sportive, încât meritau ceva spectaculos. Pentru prima dată vom avea Balul Absolvenților și Balul Liceelor, dar și un concert pe care foarte mulți și-l doreau – trupa The Motans. De altfel, vom avea foarte multe concerte de muzică din toate genurile, totul culminând cu spectacolul celor de la Holograf. Iubitorii de teatru vor fi răsfățați cu piese de excepție, atent pregătite de actorii Teatrului Dramatic ,,Elvira Godeanu.” Vom avea spectacole omagiale, expoziții, lansări de carte, festivaluri. Vă aștept cu drag!”, este mesajul transmis de primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.

Buget de circa 100.000 de lei
Edilul municipiului Târgu-Jiu precizează faptul că pentru o parte dintre manifestările incluse în cea de-a XIX-a ediție a Zilelor Municipiului Târgu-Jiu, costurile vor fi suportate din bugetul local, iar pentru activitățile și concertele ce se vor susține pe Insulița Jiului, acestea vor avea susținerea sponsorilor.,,Dacă vorbim de partea de costuri, avem structurate două tipuri de evenimente. Astfel, pentru toate manifestările ce vor fi organizate de luni, 20 mai, până joi, 23 mai, s-au alocat de la bugetul local sume de aproape 100.000 de lei. Totodată, pentru toate activitățile ce vor fi susținute pe Insulița Jiului, cheltuielile le vor suporta sponsorii, inclusiv concertele din ziua de închidere a manifestărilor, respectiv din 26 mai”, a precizat Marcel Romanescu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here